Ukategorisert

Kule dingser til Black Friday-priser

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Elsker du gadgets og og er på jakt etter kule dingser, har vi en gladnyhet til deg. CoolStuff er i gang med Black Friday-salg og du kan klikke deg gjennom et gadgetsunivers til fantastiske priser! Faktisk kan du spare opptil 80% på enkelte produkter!

Klikk deg direkte inn til nettbutikken her eller ta en titt på de mest populære produktene:

KitchPro Cornflakes Dispenser

 

Fyll dispensere med frokostblanding, godteri, nøtter eller det du måtte ønske! I dag får du disse til 40% rabatt!


Pizzastein av lava fra Etna

Ingen sier nei takk til en pizza – hvert fall når den er hjemmelaget og toppet med godsaker. Pizzasteinen vil hjelpe deg å imponere venner og familie med lekker steinovnspizza fra Italia.

Spar 30%!

 

Hot Dog Maker

Enten du har små barn i huset eller er rett og slett uimotståelig glad i perfekte pølser – ved hjelp av denne Hot Dog Makeren vil du alltid vinne pølsefesten! Spar halv pris!


Vooni Jumpstarter Powerbank

Et meget populært produkt! Dette er en nødlader som både kan starte bilen og lade mobilen! Laderen er utstyrt med Smartclip-klemmer som leser av spenningen i bilbatteriet og forhindrer kortslutning. Dessuten får du ti forskjellige adaptere til bærbare pc-er, nettbrett og smarttelefoner!


Luftpumpe Med Trykkmåler

Oppladbar luftpumpe med trykkmåler som kan stille inn og holde ved like riktig trykk for deg mens den pumper. Du får den til 40% rabatt!


Snug Rug DeLuxe – Pledd med ermer

Hvem elsker vel ikke å tulle seg inn i et mykt og varmt pledd? Dette kan bli sett på som en bedre versjon av det vanlige pleddet – la oss kalle det Pledd.2.0!

Klikk det varme pleddet hjem til 40% rabatt!

Klikk deg innom COOLSTUFF og se flere gode dealer på festlige dingser!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.