Ukategorisert

Knalltilbud på innvendig solskjerming: Rabatt og gratis montering

I perioden 17. til 24. november har du muligheten til å spare store penger på innvendig solskjerming hos Sesons Markiser.

Alle produkter innen kategoriene plissegardiner, rullegardiner, persienner, lamellgardiner og duette er satt ned med 20 prosent.

I tillegg tilbyr Sesons både gratis montering og befaring. Normalt koster montering 350 kroner per enhet og inntil 1500 i startup. Kjøper du for eksempel duette for fire vinduer, kan du altså spare hele 2600 kroner på monteringen alene. Rabatten på 20 prosent på produktene kommer i tillegg. Dette er trolig årets beste deal på innvending solskjerming!

Sjekk ut tilbudet her og bestill gratis og uforpliktende befaring!

Gir råd og tips på befaringen
Befaringen i forkant er gratis og uforpliktende. Sesons har proffe rådgivere som gir deg en behovsanalyse av hva du trenger av solskjerming. Er det lys, varme eller sjenerende innsyn som er utfordringen? Sesons hjelper deg med alle spørsmål og ønsker.

Sesons tar også oppmålingen gratis og gir deg råd om hvilke muligheter og begrensninger de avdekker. I tillegg får du tips om valg av farger og kolleksjoner.

Mange fordeler med innvendig solskjerming
Alle Sesons’ innvendige solskjermingsprodukter er enkle å tilpasse dine behov, og de gir et stilfullt uttrykk i ditt hjem. Samtlige produkter kan leveres i forskjellige farger, størrelser og varianter. Velg mellom manuelle eller motoriserte løsninger.

Innvendig solskjerming har mange bruksområder. De hindrer innsyn, de bidrar til å beskytte møbler fra de skadelige solstrålene, de hjelper til med å isolere på kalde vinterdager og med å holde varmen nede på varme sommerdager – og de gir et flott preg på rommene innvendig.

* Tilbudet gjelder kun for husstander på Østlandet.

Sjekk ut Sesons’ Black Friday-tilbud her og bestill gratis og uforpliktende befaring!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.