Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Kjøkkenutstyret du må kjøpe nå

Det elleville salget avsluttes i dag med Cyber Monday. Se de beste kuppene du gjør for kjøkkenet ditt i dag!

Har du tenkt over at gaver til kjøkkenet er en innertier blant både foreldre, søsken, tanter eller onkler? Kjøkkenet er jo stedet hvor man samles, og for mange matentusiaster vil nytt utstyr bidra til enda flere gode stunder på kjøkkenet.

Vi har derfor laget en ultimat liste over de beste kjøkkenredskapene du bør kuppe i dag. Her er det førstemann til mølla som gjelder!

Psst.. Christiania Glasmagasin har mellom 25-60 % rabatt på absolutt alle varer i dag!

Få 63 % rabatt på Odysse vinglass

Det er helt utrolig at du får seks lekre vinglass til den nette prisen av kun 299,-! En perfekt gave til deg selv eller andre som liker å ha gjester.

Klikk deg til salget her

Dagens beste: Spar 68 % på kjelesett fra Christiania

Dette er en klassisk og tidløs serie, bestående av seks deler. Perfekt til han eller hun som skal flytte hjemmefra, for eksempel?

I dag sparer du så mye som 1700 kroner!

Kampanje på populære kjøkkenmaskiner fra KitchenAid

I dag er det KitchenTime som vinner prisjakten, siden de har et stort lager av KitchenAid i alle farger til hele 22 % rabatt! Disse er så populære at de gjerne står fremme på kjøkkenbenken hele tiden.

Gå direkte til kampanjen her

Knivsett fra japanske Satake

For en kokk er det ingenting mer attraktivt enn nyslipte japanske kniver på kjøkkenet. Når de i tillegg kommer med gode håndtak for godt grep vil det bli jubel på julaften når disse åpnes!

I dag sparer du over 900 NOK på Satake knivsett

Knivskuff av bambus med ekstra utstyrslomme

Om den du skal kjøpe gave til fikk kniver i fjor, kan du jo vurdere denne stilige knivskuffen fra Continenta, som er på salg kun i dag!

Se salgsprisen her

Princess Aerofryer

Tenk deg at du kan lage deilig, fritert mat – helt uten olje! Denne geniale maskinen er for fast food-entusiasten, som prøver å spise sunnere. Her vil man spare mange kalorier.

Gå til kampanjen her

Rustikt forkle av ekte kuskinn

Alle flinke menn på kjøkkenet fortjener et stilig forkle!

I dag sparer du 500,- på forklet

Whiskykaraffel med 4 glass fra Nordwik

Disse glassene er høyt på trendlisten om dagen, og kan brukes til all slags mulig drikke. Karaffelen tar seg ekstra godt ut på kjøkkenbenken disse juletider!

I dag sparer du 34 % på det lekre settet

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.