Ukategorisert

Kjøkkenutstyret du må kjøpe nå

Har du tenkt over at gaver til kjøkkenet er en innertier blant både foreldre, søsken, tanter eller onkler? Kjøkkenet er jo stedet hvor man samles, og for mange matentusiaster vil nytt utstyr bidra til enda flere gode stunder på kjøkkenet.

Vi har derfor laget en ultimat liste over de beste kjøkkenredskapene du bør kuppe i dag. Her er det førstemann til mølla som gjelder!

Psst.. Christiania Glasmagasin har mellom 25-60 % rabatt på absolutt alle varer i dag!

Få 63 % rabatt på Odysse vinglass

Det er helt utrolig at du får seks lekre vinglass til den nette prisen av kun 299,-! En perfekt gave til deg selv eller andre som liker å ha gjester.

Klikk deg til salget her

Dagens beste: Spar 68 % på kjelesett fra Christiania

Dette er en klassisk og tidløs serie, bestående av seks deler. Perfekt til han eller hun som skal flytte hjemmefra, for eksempel?

I dag sparer du så mye som 1700 kroner!

Kampanje på populære kjøkkenmaskiner fra KitchenAid

I dag er det KitchenTime som vinner prisjakten, siden de har et stort lager av KitchenAid i alle farger til hele 22 % rabatt! Disse er så populære at de gjerne står fremme på kjøkkenbenken hele tiden.

Gå direkte til kampanjen her

Knivsett fra japanske Satake

For en kokk er det ingenting mer attraktivt enn nyslipte japanske kniver på kjøkkenet. Når de i tillegg kommer med gode håndtak for godt grep vil det bli jubel på julaften når disse åpnes!

I dag sparer du over 900 NOK på Satake knivsett

Knivskuff av bambus med ekstra utstyrslomme

Om den du skal kjøpe gave til fikk kniver i fjor, kan du jo vurdere denne stilige knivskuffen fra Continenta, som er på salg kun i dag!

Se salgsprisen her

Princess Aerofryer

Tenk deg at du kan lage deilig, fritert mat – helt uten olje! Denne geniale maskinen er for fast food-entusiasten, som prøver å spise sunnere. Her vil man spare mange kalorier.

Gå til kampanjen her

Rustikt forkle av ekte kuskinn

Alle flinke menn på kjøkkenet fortjener et stilig forkle!

I dag sparer du 500,- på forklet

Whiskykaraffel med 4 glass fra Nordwik

Disse glassene er høyt på trendlisten om dagen, og kan brukes til all slags mulig drikke. Karaffelen tar seg ekstra godt ut på kjøkkenbenken disse juletider!

I dag sparer du 34 % på det lekre settet

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.