Ukategorisert

Gjør kjempekupp på populære dingser

Det lønner seg å være raskt ute hvis du skal sikre deg disse godbitene.

Dingser og duppeditter er kanskje den julegavekategorien menn setter mest pris på. Vi har tatt en kikk på Black Friday-salgene til noen av de mest populære dingsebutikkene på nett. Her er de mest interessante tilbudene vi fant.

Den store dingsebutikken Coolstuff har 30-80 prosent rabatt på en rekke bestselgere, blant annet det hendige Magnogrip armbånd alle handymenn burde ha, den populære kakedespaden fra Magisso, universalverktøyet Survival Card, sous vide-maskinen Epicuré og det geniale utstyret Wahoo Kickr Snap som gjør det mulig for deg å trene med sportssykkelen innendørs.

I tillegg har Coolstuff et meget interessant «demosalg». Her kan du gjøre knallkjøp på varer som kan ha åpnet eller skadet emballasje eller som har gått ut av varelageret. Det er altså ikke noe feil på selve produktene. Utvalget kan være begrenset, så her bør man bokstavelig talt handle raskt!

Her noen av høydepunktene fra demosalget:

Hurrapriser på Fitbit

Aktivitetsarmbåndene fra Fitbit har gått unna som varme hveteboller i Norge de siste par årene. Den nyeste modellen Fitbit Charge 2 er blitt utsolgt flere ganger etter lanseringen i september.

På demosalget kan du finne en rekke Fitbit-varianter til sterkt reduserte priser, blant annet Fitbit Surge til utrolige 999 kroner (selges flere steder for 2299 kroner).

Sjekk hele Fitbit-salget her.

fits

 

Fantasitilbud på digitalisering av videofilmer

Vooni Video Grabber er en genial, liten dings som redder filmskatten på loftet. Du kan digitalisere innholdet i videokassetter og kameraer direkte til minnekort – uten å måtte bruke en pc. På den innebygde skjermen kan du se i sanntid at den pinlige filmen fra konfirmasjonstalen din i 1988 eller heisaturen til Magaluf i 1995 blir overført.

Normalt koster Vooni 1099 kroner. I dag får du den til 339! Klikk her for å for å hente hjem dette knallkjøpet!

vooni


Priskutt på Airboard

Stålhjulingene fra Airboard er drømmejulegaven for mange tenåringer. På demosalget finner du flere modeller til svært overkommelige priser.

air

Polaroid-kameraene er tilbake!

Polaroid er mer enn 70 år gammelt, men gjorde nylig et sensasjonelt comeback med modellen Z2300. Dette kompakte digitale polaroidkameraet lar deg se bildene i displayet før du bestemmer deg for å skrive dem ut. Det er noe helt fantastisk med det å kunne holde et bilde i hendene i stedet for alltid å se minnene digitalt på mobilen eller Mac-en.

Z2300 koster rundt 2200 til 25000 på nett, men i dag kan du kjøpe produktet til 1276 kroner. Klikk her for å gjøre røverkjøpet nå!

 

pol

Sjekk resten av det store demosalget på Coolstuff her!

 

Black Friday på Coolshop

Konkurrenten Coolshop har også en mengde knalltilbud på dingser og elektronikk i forbindelse med Black Friday. Her finner du et utvalg:

picmonkey-collage_cool2

1. Avansert gamingheadset satt ned med 37 prosent. Marshall Kilburn høyttaler satt ned med 37 prosent. 3. Audio Technica satt ned med 20 prosent. 4. Rhino beskyttelsesdekk for iPhone satt ned med 79 prosent.

 

Black Week på Unika

En tredje dingsebutikk er norske Unika, som har utviklet over 200 kvalitetsprodukter selv de siste årene. Her er noen av høydepunktene fra Black Week-salget:

picmonkey-collage_unika

1. Kompakthjelm satt ned fra 1499 til 699 kroner. 2. Agentpenn satt ned fra 1395 til 899 kroner. 3. Smart rope satt ned fra 999 til 699 kroner. 4. Hygg koseteppe nedsatt fra 995 til 357 kroner. 5. Warmest tøfler satt ned fra 499 til 199 kroner.

 

Få oversikt over alle Black Friday-salgene her – følg tilbudene minutt for minutt!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.