Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Gjør kjempekupp på populære dingser

Det lønner seg å være raskt ute hvis du skal sikre deg disse godbitene.

Dingser og duppeditter er kanskje den julegavekategorien menn setter mest pris på. Vi har tatt en kikk på Black Friday-salgene til noen av de mest populære dingsebutikkene på nett. Her er de mest interessante tilbudene vi fant.

Den store dingsebutikken Coolstuff har 30-80 prosent rabatt på en rekke bestselgere, blant annet det hendige Magnogrip armbånd alle handymenn burde ha, den populære kakedespaden fra Magisso, universalverktøyet Survival Card, sous vide-maskinen Epicuré og det geniale utstyret Wahoo Kickr Snap som gjør det mulig for deg å trene med sportssykkelen innendørs.

I tillegg har Coolstuff et meget interessant «demosalg». Her kan du gjøre knallkjøp på varer som kan ha åpnet eller skadet emballasje eller som har gått ut av varelageret. Det er altså ikke noe feil på selve produktene. Utvalget kan være begrenset, så her bør man bokstavelig talt handle raskt!

Her noen av høydepunktene fra demosalget:

Hurrapriser på Fitbit

Aktivitetsarmbåndene fra Fitbit har gått unna som varme hveteboller i Norge de siste par årene. Den nyeste modellen Fitbit Charge 2 er blitt utsolgt flere ganger etter lanseringen i september.

På demosalget kan du finne en rekke Fitbit-varianter til sterkt reduserte priser, blant annet Fitbit Surge til utrolige 999 kroner (selges flere steder for 2299 kroner).

Sjekk hele Fitbit-salget her.

fits

 

Fantasitilbud på digitalisering av videofilmer

Vooni Video Grabber er en genial, liten dings som redder filmskatten på loftet. Du kan digitalisere innholdet i videokassetter og kameraer direkte til minnekort – uten å måtte bruke en pc. På den innebygde skjermen kan du se i sanntid at den pinlige filmen fra konfirmasjonstalen din i 1988 eller heisaturen til Magaluf i 1995 blir overført.

Normalt koster Vooni 1099 kroner. I dag får du den til 339! Klikk her for å for å hente hjem dette knallkjøpet!

vooni


Priskutt på Airboard

Stålhjulingene fra Airboard er drømmejulegaven for mange tenåringer. På demosalget finner du flere modeller til svært overkommelige priser.

air

Polaroid-kameraene er tilbake!

Polaroid er mer enn 70 år gammelt, men gjorde nylig et sensasjonelt comeback med modellen Z2300. Dette kompakte digitale polaroidkameraet lar deg se bildene i displayet før du bestemmer deg for å skrive dem ut. Det er noe helt fantastisk med det å kunne holde et bilde i hendene i stedet for alltid å se minnene digitalt på mobilen eller Mac-en.

Z2300 koster rundt 2200 til 25000 på nett, men i dag kan du kjøpe produktet til 1276 kroner. Klikk her for å gjøre røverkjøpet nå!

 

pol

Sjekk resten av det store demosalget på Coolstuff her!

 

Black Friday på Coolshop

Konkurrenten Coolshop har også en mengde knalltilbud på dingser og elektronikk i forbindelse med Black Friday. Her finner du et utvalg:

picmonkey-collage_cool2
1. Avansert gamingheadset satt ned med 37 prosent. Marshall Kilburn høyttaler satt ned med 37 prosent. 3. Audio Technica satt ned med 20 prosent. 4. Rhino beskyttelsesdekk for iPhone satt ned med 79 prosent.

 

Black Week på Unika

En tredje dingsebutikk er norske Unika, som har utviklet over 200 kvalitetsprodukter selv de siste årene. Her er noen av høydepunktene fra Black Week-salget:

picmonkey-collage_unika
1. Kompakthjelm satt ned fra 1499 til 699 kroner. 2. Agentpenn satt ned fra 1395 til 899 kroner. 3. Smart rope satt ned fra 999 til 699 kroner. 4. Hygg koseteppe nedsatt fra 995 til 357 kroner. 5. Warmest tøfler satt ned fra 499 til 199 kroner.

 

Få oversikt over alle Black Friday-salgene her – følg tilbudene minutt for minutt!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.