Ukategorisert

Disse kuppene gjør du hos Ali Express

Singles Day er kinesernes store handledag! Det vil si: ELLEVILLE PRISER, og det kuleste av alt er FRI FRAKT hos Ali Express – i tillegg til enorme rabatter.

Klikk deg direkte inn til Ali Express her.

De har MILLIONER av gode tilbud, og det sier litt om omfanget til den enorme nettbutikken. Vi gir deg noen konkrete tilbud, som det er verdt å få med seg.


Tips for å handle hos Ali Express for oss nordmenn: 

  • Et produkt per ordre
  • Velg produkter under 350 kroner (fri frakt)

Nå får du opptil 60% på en rekke dingser, klær, sko og elektronikk hos Ali Express!


Se noen av dingsene her:

NES30 Pro trådløs spillkonsoll

En spillkonsoll i retro-stil som minner om de fra 80-og 90-tallet. Denne er trådløs, samt at den har Bluetooth tilgang som passer til iPhone og iPad. Da er det bare å spille gamle retro spill som du har på mobilen med denne! Den fungerer også med Android-enheter og Windows-enheter.

Du får tak i den her.

Wi-fi kamera

Du kan bruke dette kameraet til å snakke med familien din når som helst og hvor som helst. Også perfekt å bruke som overvåkingskamera i hjemmet, hvor det tar bilde hvis sensoren beveger på seg. Perfekt både i mørket og i lyset. Passer til de fleste smarttelefoner.

Du får tak i den her.


Skopuss til reise

Kjenner du noen, eller er du en som er skikkelig opptatt av skopleie? Denne er praktisk og kompakt design skoskinsett som inneholder alle nødvendige verktøy og tilbehør for å holde skinnskoene skinnende og rene.

Du får tak i den her.


Lader til iPhone og Samsung

Ladere er noe vi alle trenger til enhver tid.  Nå får du en rekke ladere til forskjellige mobiler til en billig penge!

Sjekk her.

Sjekk også: Samsung trådløs lader


Boksåpner

Høy kvalitet i rustfritt stål, lett og praktisk for å åpne matbokser. Denne er mer funksjonell enn de tradisjonelle boksåpnere, med «sikker» blad og gummihåndtak.

Du får tak i den her.


Gardinhengere og diverse interør

Hos Ali Express får du også interiør og masse tilbehør på tilbud. Trenger du kanskje nye gardinhengere, kroker eller diverse duppeditter til badet?

Sjekk tilbudet her.


Deksler til Samsung Galaxy og iPhone

Deksler hos Ali Express er det MANGE av. De med selfielys, de med tegneseriefugurerer til de enkle og holdbare.

Se på deksler HER.

Se stor oversikt med opptil 60% hos Ali Express:

Interiør

Klær

Mobiltelefoner og diverse

Sko og vesker

Biltilbehør

Barn og leker

Motetilbehør

Dingser til hjemmet

Elektronikk

Sport og friluft

Skjønnhet og hår

Data og sikkerhet

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.