Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Disse kuppene gjør du hos Ali Express

Derfor bør du handle hos Ali Express i dag!

Singles Day er kinesernes store handledag! Det vil si: ELLEVILLE PRISER, og det kuleste av alt er FRI FRAKT hos Ali Express – i tillegg til enorme rabatter.

Klikk deg direkte inn til Ali Express her.

De har MILLIONER av gode tilbud, og det sier litt om omfanget til den enorme nettbutikken. Vi gir deg noen konkrete tilbud, som det er verdt å få med seg.


Tips for å handle hos Ali Express for oss nordmenn: 

  • Et produkt per ordre
  • Velg produkter under 350 kroner (fri frakt)

Nå får du opptil 60% på en rekke dingser, klær, sko og elektronikk hos Ali Express!


Se noen av dingsene her:

NES30 Pro trådløs spillkonsoll

En spillkonsoll i retro-stil som minner om de fra 80-og 90-tallet. Denne er trådløs, samt at den har Bluetooth tilgang som passer til iPhone og iPad. Da er det bare å spille gamle retro spill som du har på mobilen med denne! Den fungerer også med Android-enheter og Windows-enheter.

Du får tak i den her.

Wi-fi kamera

Du kan bruke dette kameraet til å snakke med familien din når som helst og hvor som helst. Også perfekt å bruke som overvåkingskamera i hjemmet, hvor det tar bilde hvis sensoren beveger på seg. Perfekt både i mørket og i lyset. Passer til de fleste smarttelefoner.

Du får tak i den her.


Skopuss til reise

Kjenner du noen, eller er du en som er skikkelig opptatt av skopleie? Denne er praktisk og kompakt design skoskinsett som inneholder alle nødvendige verktøy og tilbehør for å holde skinnskoene skinnende og rene.

Du får tak i den her.


Lader til iPhone og Samsung

Ladere er noe vi alle trenger til enhver tid.  Nå får du en rekke ladere til forskjellige mobiler til en billig penge!

Sjekk her.

Sjekk også: Samsung trådløs lader


Boksåpner

Høy kvalitet i rustfritt stål, lett og praktisk for å åpne matbokser. Denne er mer funksjonell enn de tradisjonelle boksåpnere, med «sikker» blad og gummihåndtak.

Du får tak i den her.


Gardinhengere og diverse interør

Hos Ali Express får du også interiør og masse tilbehør på tilbud. Trenger du kanskje nye gardinhengere, kroker eller diverse duppeditter til badet?

Sjekk tilbudet her.


Deksler til Samsung Galaxy og iPhone

Deksler hos Ali Express er det MANGE av. De med selfielys, de med tegneseriefugurerer til de enkle og holdbare.

Se på deksler HER.

Se stor oversikt med opptil 60% hos Ali Express:

Interiør

Klær

Mobiltelefoner og diverse

Sko og vesker

Biltilbehør

Barn og leker

Motetilbehør

Dingser til hjemmet

Elektronikk

Sport og friluft

Skjønnhet og hår

Data og sikkerhet

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.