Ukategorisert

Derfor bør du handle med kredittkort på Black Friday

24. november er det igjen tid for årets største handledag, Black Friday. Det kommer til å bugne av gode tilbud hos de ulike nettbutikkene, og du kan gjøre kupp på både julegaver og (dyre) produkter som du har lyst på til deg selv.

Dersom du vet at du er i stand til å betjene regningene i etterkant, bør kredittkort være ditt foretrukne betalingsmiddel på Black Friday. Det er det flere årsaker til:

1. Ekstra rabatt på tilbudene
Dersom du skaffer deg et kredittkort med et bra fordelsprogram, vil du få rabatt på toppen av Black Friday-tilbudene når du handler med kortet. Sjekk kredittkort med gunstige fordelsavtaler lenger ned i saken.

2. Ha penger tilgjengelig når de gode kjøpene dukker opp
På Black Friday vil du kunne finne tilbud på dyre kvalitetsvarer som så godt som aldri er nedsatt resten av året. Det er altså mulig å spare svært mange tusen dersom du er på jakt etter spesifikke produkter.

Hvis du derimot ikke skulle ha kapital tilgjengelig på Black Friday, vil du heller ikke kunne dra nytte av de gode tilbudene. Tenk om flatskjermen til 20.000 kroner som du har siklet på hele året plutselig skulle være satt ned til 10.000, og du ikke har penger tilgjengelig …

Betaler du med kredittkort, trenger du ikke å bekymre deg over at du nødvendigvis ikke har alle pengene på konto i november. Gjør julehandelen billig på Black Friday, og betal regningene når desemberlønnen kommer et par uker senere.

3. Tryggere handel
Forbrukerrådet anbefaler at man bruker kredittkort for å gjøre netthandelen sikrest mulig. Dersom du skulle bli utsatt for svindel, er det nemlig ugunstig at kjøpene dine er blitt trukket direkte fra bankkontoen. Da vil du stå som juridisk ansvarlig for transaksjonen. Sannsynligheten for å få pengene tilbake er større dersom kjøpet er blitt foretatt med et kredittkort. Da omfattes transaksjonen av regler om kredittkjøp under Finansavtaleloven

Kredittkort med fordelsprogrammer

Her er noen aktuelle kredittkort som du kan vurdere å skaffe deg til Black Friday: 

Ikano Visa
Ikano Visa har rabatter for ulike bransjer hver måned. I november er det 5 prosent rabatt på alle elektronikkbutikker som er tilknyttet VISA. Ettersom det pleier å være meget gode tilbud på elektronikk på Black Friday, er det mulig å få både i pose og sekk dersom du handler med Ikano Visa.

Alle kunder får også tilgang til en egen fordelsportal, og de får faste rabatter på bensinstasjoner, dagligvarer og leiebil hele året.
Det koster ingenting å skaffe seg Ikano Visa, og årsprisen er på 0 kroner.

Klikk  her for å bestille Ikano Visa.

Eff.rente 20,43 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad: 1 596 kr. Totalt 16 596 kr.     

Komplett Bank MasterCard
Med Komplett Bank MasterCard tjener du automatisk bonuspoeng på dine varekjøp. Du kan når som helst ta ut dine oppsparte bonuspoeng hos Komplett Bank, eller du kan få den fratrukket ved din neste handel på Komplett-varer på Komplett.no.

Komplett Bank dobler dine bonuspoeng når du bruker dem på Komplett-varer. Det betyr at du kan oppnå inntil hele 6 % besparelse ved kjøp med Komplett Bank MasterCard.

I tillegg til gode fordeler ved varekjøp, tilbyr Komplett Bank MasterCard en unik pakke med inkluderte forsikringer som gjør det særlig trygt og fordelaktig å gjøre alle dine kjøp med dette kortet. Du kan også velge å sikre nedbetaling av saldo dersom uhellet er ute.

Man har inntil 50 dager rentefri kreditt med Komplett Bank MasterCard.

Klikk her for å bestille Komplett Bank MasterCard.

Renteeksempel: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.

Santander Red
Santander Red er et av kredittkortene i markedet med lavest rente, og kundene betaler ikke årsgebyr. Som kunde får du tilgang til bonusprogram med rabatt i over 200 av de store nettbutikkene i Norge, for eksempel Nelly.com, ZalandoCDON.com og Hotels.com. I tillegg får du rabatt på opptil 25 % hos over 300 spisesteder og på hundrevis av hoteller, kulturopplevelser med mer.

Kortet er ett av toppkortene på Finansportalen.no, og har en av markedet beste renter. Dette er kredittkortet for deg som ønsker å dele opp betalingen over tid.

Du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse hvis du handler med Santander Red.

Klikk her for å bestille Santander Red.

Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.

Flexi Visa Flexi Visa er kortet der du selv velger bonuskategori. Du får 4 % rabatt og kan velge mellom kategoriene; drivstoff (bensin og diesel), klær og sko, sportsutstyr, flyreiser eller elektronikk. Bonuskategori kan enkelt endres fra måned til måned, og du får bonus på kjøp både i Norge og utlandet.

Utover valgte bonuskategori får du også tilgang til KickBack fra Santander som gir rabatt i over 200 av de store nettbutikkene i Norge og rabatt på opptil 25 % hos over 300 spisesteder.

Kortet gir deg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og det er ingen årsgebyr.

Klikk her for å bestille Flexi Visa.

Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Maks bonusutbetaling er kr 200 per måned / kr 2 000 per år.

Her er butikkene du bør besøke på Black Friday fordelt på ulike kategorier:

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Følg Black Friday på Facebook her!

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.