Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Derfor bør du handle med kredittkort på Black Friday

Sikrere handel og rabatt på allerede nedsatte varer.

24. november er det igjen tid for årets største handledag, Black Friday. Det kommer til å bugne av gode tilbud hos de ulike nettbutikkene, og du kan gjøre kupp på både julegaver og (dyre) produkter som du har lyst på til deg selv.

Dersom du vet at du er i stand til å betjene regningene i etterkant, bør kredittkort være ditt foretrukne betalingsmiddel på Black Friday. Det er det flere årsaker til:

1. Ekstra rabatt på tilbudene
Dersom du skaffer deg et kredittkort med et bra fordelsprogram, vil du få rabatt på toppen av Black Friday-tilbudene når du handler med kortet. Sjekk kredittkort med gunstige fordelsavtaler lenger ned i saken.

2. Ha penger tilgjengelig når de gode kjøpene dukker opp
På Black Friday vil du kunne finne tilbud på dyre kvalitetsvarer som så godt som aldri er nedsatt resten av året. Det er altså mulig å spare svært mange tusen dersom du er på jakt etter spesifikke produkter.

Hvis du derimot ikke skulle ha kapital tilgjengelig på Black Friday, vil du heller ikke kunne dra nytte av de gode tilbudene. Tenk om flatskjermen til 20.000 kroner som du har siklet på hele året plutselig skulle være satt ned til 10.000, og du ikke har penger tilgjengelig …

Betaler du med kredittkort, trenger du ikke å bekymre deg over at du nødvendigvis ikke har alle pengene på konto i november. Gjør julehandelen billig på Black Friday, og betal regningene når desemberlønnen kommer et par uker senere.

3. Tryggere handel
Forbrukerrådet anbefaler at man bruker kredittkort for å gjøre netthandelen sikrest mulig. Dersom du skulle bli utsatt for svindel, er det nemlig ugunstig at kjøpene dine er blitt trukket direkte fra bankkontoen. Da vil du stå som juridisk ansvarlig for transaksjonen. Sannsynligheten for å få pengene tilbake er større dersom kjøpet er blitt foretatt med et kredittkort. Da omfattes transaksjonen av regler om kredittkjøp under Finansavtaleloven

Kredittkort med fordelsprogrammer

Her er noen aktuelle kredittkort som du kan vurdere å skaffe deg til Black Friday: 

Ikano Visa
Ikano Visa har rabatter for ulike bransjer hver måned. I november er det 5 prosent rabatt på alle elektronikkbutikker som er tilknyttet VISA. Ettersom det pleier å være meget gode tilbud på elektronikk på Black Friday, er det mulig å få både i pose og sekk dersom du handler med Ikano Visa.

Alle kunder får også tilgang til en egen fordelsportal, og de får faste rabatter på bensinstasjoner, dagligvarer og leiebil hele året.
Det koster ingenting å skaffe seg Ikano Visa, og årsprisen er på 0 kroner.

Klikk  her for å bestille Ikano Visa.

Eff.rente 20,43 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad: 1 596 kr. Totalt 16 596 kr.     

Komplett Bank MasterCard
Med Komplett Bank MasterCard tjener du automatisk bonuspoeng på dine varekjøp. Du kan når som helst ta ut dine oppsparte bonuspoeng hos Komplett Bank, eller du kan få den fratrukket ved din neste handel på Komplett-varer på Komplett.no.

Komplett Bank dobler dine bonuspoeng når du bruker dem på Komplett-varer. Det betyr at du kan oppnå inntil hele 6 % besparelse ved kjøp med Komplett Bank MasterCard.

I tillegg til gode fordeler ved varekjøp, tilbyr Komplett Bank MasterCard en unik pakke med inkluderte forsikringer som gjør det særlig trygt og fordelaktig å gjøre alle dine kjøp med dette kortet. Du kan også velge å sikre nedbetaling av saldo dersom uhellet er ute.

Man har inntil 50 dager rentefri kreditt med Komplett Bank MasterCard.

Klikk her for å bestille Komplett Bank MasterCard.

Renteeksempel: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.

Santander Red
Santander Red er et av kredittkortene i markedet med lavest rente, og kundene betaler ikke årsgebyr. Som kunde får du tilgang til bonusprogram med rabatt i over 200 av de store nettbutikkene i Norge, for eksempel Nelly.com, ZalandoCDON.com og Hotels.com. I tillegg får du rabatt på opptil 25 % hos over 300 spisesteder og på hundrevis av hoteller, kulturopplevelser med mer.

Kortet er ett av toppkortene på Finansportalen.no, og har en av markedet beste renter. Dette er kredittkortet for deg som ønsker å dele opp betalingen over tid.

Du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse hvis du handler med Santander Red.

Klikk her for å bestille Santander Red.

Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.

Flexi Visa Flexi Visa er kortet der du selv velger bonuskategori. Du får 4 % rabatt og kan velge mellom kategoriene; drivstoff (bensin og diesel), klær og sko, sportsutstyr, flyreiser eller elektronikk. Bonuskategori kan enkelt endres fra måned til måned, og du får bonus på kjøp både i Norge og utlandet.

Utover valgte bonuskategori får du også tilgang til KickBack fra Santander som gir rabatt i over 200 av de store nettbutikkene i Norge og rabatt på opptil 25 % hos over 300 spisesteder.

Kortet gir deg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og det er ingen årsgebyr.

Klikk her for å bestille Flexi Visa.

Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349. Maks bonusutbetaling er kr 200 per måned / kr 2 000 per år.

Her er butikkene du bør besøke på Black Friday fordelt på ulike kategorier:

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Følg Black Friday på Facebook her!

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.