Site icon Black Friday – Nettavisen

De villeste kjøkkenkuppene

Klær, sko, sportsutstyr, barneutstyr, elektronikk og bøker. Det mangler ikke på sjangre du kan gjøre kupp innen på årets råeste salgsdag. Kjøkkenutstyr er intet unntak, og her kan du virkelig spare. Vi har funnet fram de beste Black Friday-kuppene til kjøkkenet som du må slå til på i dag. Her er våre ni favoritter:

Kenwood Major kjøkkenmaskin

Maskinen for deg som elsker å bake! Denne har både kraftig motor og stor kapasitet. Nå sparer du nesten en tusenlapp.

Sous Vide-maskin

Hvem som helst får kjøttet mørt med sous vide-maskin på kjøkkenet. Coolstuff selger Sansaire-varianten med 30 % avslag på Black Friday.

Moccamaster

Ingen kaffetrakter kan måle seg med Moccamasteren. Som kaffetørst nordmann er denne et «must» på kjøkkenbenken. Spar mer enn 500 kroner på tretti.no.

Vakumpakker

Vakumpakkeren er genial for deg som bruker sous vide-maskin. Da kan du enkelt forsegle kjøttet du skal «slow cooke».

Bamix stavmikser

Stavmikseren over alle stavmiksere! Denne kan du bruke til å blande, mose og vispe med.

RAW knivsett

 

Keramiske kniver er laget av presset Zirkonium som, etter diamant, er verdens hardeste materiale, noe som betyr at kniven holder seg skarp opp til 15 ganger lenger enn en rustfri stålkniv. Her får du fire kniver og en skreller til superpris.

Dualit brødrister

Brødrister som er så lekker at du vil ha den stående fremme på kjøkkenbenken. Toaståpningen er såpass stor at du får plass til både tykke brødskiver og bagels. Den har tinefunksjon, og kan også riste brødskiva kun på den ene siden dersom du foretrekker det.

Grytesett

Sett med gryte, kasserolle og stekepanne fra Scanpan til knallpris.

Peugeot salt- og pepperkvern

Peugeot er kjent for sine ikoniske salt- og pepperkverner som selvsagt holder svært god kvalitet. Gjør et kupp på disse her.