Ukategorisert

De råeste interiørkuppene på Cyber Monday

Lyst på noe nytt hjemme men sparer egentlig pengene til julegavehandelen?

Du kan få både pose og sekk. Cyber Monday er den aller siste dagen av den elleville salgsfesten som startet med Black Friday. Frem til midnatt bør du lene deg godt tilbake i godstolen og klikke deg innom nettbutikkene for å se de fantastiske kuppene.

Du kan for eksempel skaffe deg en lekker Kitchen Aid maskin til superpris. Se lenger ned i artikkelen!

3

Under ser du en brøkdel av de gode interiørtilbudene!

Møbler og belysning

untitled-1

Hos nettbutikken furniturebox kan du klikke hjem en menge møbler til helt vanvittige priser. Opptil 60% rabatt på alt fra senger, sofaer, spisegrupper til salongbord og lenestoler!

Dette salongbordet med hvit marmorplate er satt ned med hele 52%! Se flere farger her!

Stol med hvitt sete og bein i eik. Denne har du nok sett på Instagram! Stilren og tøff. Frem til midnatt kan du klikke den hjem med 59% avslag!

Ny seng før nyttår? Ja det er mulig når du kan få slike dealer som denne! Kontinentalseng i grått stoff. B160 L200 cm.– 58% kun i dag!

Denne spisegruppen passer til alle hjem med skandinavisk stil. Du må sjekke den utrolige prisen! 3795 for alt

Mange tror at Black Friday er den store shoppingdagen. Vi begynner å lure på om det stemmer når du i dag kan skaffe deg en sofa til HALV PRIS!

Sjekk kampanjen her!


Veggdekor

Pynt veggen og gi alle rommene i huset en personlig vri med ulike postere!

 

1

Se alle poster her.


Teppe

Frem til midnatt kan du også sikre deg et nytt teppe satt ned med 10% hos den samme nettbutikken.

129621r_4

 

Room21 frister også med 15% på Department-sortimentet. Enkle, minimalistiske og funksjonelle møbler.

Lamper har vokst enormt i popularitet og alle vil ha de kuleste designerlampene i stuen. Det er ikke alltid vi kan unne oss det, men i dag kan Tom Dixon lampen endelig bli din. Bruk rabattkoden «cyberno» og få 15% rabatt på lamper her!

 

Vi falt pladask for denne unike lampen fra Straale! Satt ned med nesten 50%!

2f9216f1404a5a0620d75094baa77302f

Denne lampen finner du hos Glass og Interiør.


Julepynt

Første søndagen i advent er allerede over og det er mange som har begynt å pynte til jul. Mangler du dekorasjoner kan du titte innom GlassogInteriør. Her finner du julepynt fra merket Stelton satt ned med opptil 60% rabatt!

Se hele utvalget her.

2

Psst.. Kitchen Aid maskinen står høyt på ønskelisten hos både menn og kvinner. Nå kan den bli din til utrolige 3799 ( ordinærpris 6499).

Her finner du produktet.

kitchenaid_5k45ssewh_k0104253408108_1301643442502

Se flere Cyber Monday tilbud HER

Følg vår Live-oppdatering frem til midnatt!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.