Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

De råeste interiørkuppene på Cyber Monday

Lyst på noe nytt hjemme men sparer egentlig pengene til julegavehandelen?

Du kan få både pose og sekk. Cyber Monday er den aller siste dagen av den elleville salgsfesten som startet med Black Friday. Frem til midnatt bør du lene deg godt tilbake i godstolen og klikke deg innom nettbutikkene for å se de fantastiske kuppene.

Du kan for eksempel skaffe deg en lekker Kitchen Aid maskin til superpris. Se lenger ned i artikkelen!

3

Under ser du en brøkdel av de gode interiørtilbudene!

Møbler og belysning

untitled-1

Hos nettbutikken furniturebox kan du klikke hjem en menge møbler til helt vanvittige priser. Opptil 60% rabatt på alt fra senger, sofaer, spisegrupper til salongbord og lenestoler!

Dette salongbordet med hvit marmorplate er satt ned med hele 52%! Se flere farger her!

Stol med hvitt sete og bein i eik. Denne har du nok sett på Instagram! Stilren og tøff. Frem til midnatt kan du klikke den hjem med 59% avslag!

Ny seng før nyttår? Ja det er mulig når du kan få slike dealer som denne! Kontinentalseng i grått stoff. B160 L200 cm.– 58% kun i dag!

Denne spisegruppen passer til alle hjem med skandinavisk stil. Du må sjekke den utrolige prisen! 3795 for alt

Mange tror at Black Friday er den store shoppingdagen. Vi begynner å lure på om det stemmer når du i dag kan skaffe deg en sofa til HALV PRIS!

Sjekk kampanjen her!


Veggdekor

Pynt veggen og gi alle rommene i huset en personlig vri med ulike postere!

 

1

Se alle poster her.


Teppe

Frem til midnatt kan du også sikre deg et nytt teppe satt ned med 10% hos den samme nettbutikken.

129621r_4

 

Room21 frister også med 15% på Department-sortimentet. Enkle, minimalistiske og funksjonelle møbler.

Lamper har vokst enormt i popularitet og alle vil ha de kuleste designerlampene i stuen. Det er ikke alltid vi kan unne oss det, men i dag kan Tom Dixon lampen endelig bli din. Bruk rabattkoden «cyberno» og få 15% rabatt på lamper her!

 

Vi falt pladask for denne unike lampen fra Straale! Satt ned med nesten 50%!

2f9216f1404a5a0620d75094baa77302f

Denne lampen finner du hos Glass og Interiør.


Julepynt

Første søndagen i advent er allerede over og det er mange som har begynt å pynte til jul. Mangler du dekorasjoner kan du titte innom GlassogInteriør. Her finner du julepynt fra merket Stelton satt ned med opptil 60% rabatt!

Se hele utvalget her.

2

Psst.. Kitchen Aid maskinen står høyt på ønskelisten hos både menn og kvinner. Nå kan den bli din til utrolige 3799 ( ordinærpris 6499).

Her finner du produktet.

kitchenaid_5k45ssewh_k0104253408108_1301643442502

Se flere Cyber Monday tilbud HER

Følg vår Live-oppdatering frem til midnatt!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.