Ukategorisert

De mest populære produktene

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Enkelte butikker har kastet seg på Black Week-karusellen og allerede fra mandag av fristet med utrolige tilbud. En av våre favorittbutikker innen sport og fritid, Get Inspired har merket en enorm interesse og pågang på enkelte produkter som blant annet rose-ull fra Kari Traa. Under har vi samlet bestselgerne som forsvinner raskere enn nystekte boller!

Klikk hjem et nytt ullsett før det er utsolgt!!


Kari Traa Åkle-serien

Få 31 % rabatt her!


 Johaug Win Wool Halfzip

Få 35 % rabatt på det fine ulltøyet her


Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien

Rose Longsleeve har en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Du finner den her!


Rönisch Baselayer sett navy

Få 50 % på ullsettet her


Turbukse Twentyfour

Inca WS Bukse er en vindtett og lett vannavvisende turbukse med god stretch. Nå får du denne til utrolige 63% rabatt som betyr at den kun koster 299 kroner!

Dette er en deal du ikke bør gå glipp av!


Hoodie Nike

Hvor fin er ikke denne hettegenseren fra Nike? Nå koster den bare  399,-!


Vinterjakke fra Svea

En herlig vinterjakke du bør titte på! Denne uken sparer du hele 30% på! Se flere bilder her!

Sjekk ut alle BlackWeek – tilbud hos Get Inspired her!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.