Vector realistic isolated neon sign of Cyber Monday lettering for decoration and covering on the wall background. Concept of sale and discount.
Ukategorisert

Cyber Monday hos Zalando

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Cyber Monday er i gang og den siste salgsdagen byr på eksepsjonelt gode kupp! Begynn uken med å klikke deg inn til nettgiganten Zalando som i dag gir deg opptil 50% rabatt på tusenvis av varer i tillegg en unik rabattkode!

Bruk rabattkoden CYBERMONDAYNOR og få ytterlige 20% avslag ved minstekjøp på 1199,-!

Klikk deg inn til damesalget HER! Klikk deg inn til herresalget her!


Her er våre favoritter til herre:

Dressjakke Tiger of Sweden

Sko YOURTURN

 

T- skjorte Polo Ralph Lauren

Sneakers adidas Originals

Fleecejakke Nike Sportswear

Klikk deg inn til Cyber Monday hos Zalando HER!


Våre favoritter til dame:

Kåpe Patrizia Pepe

Sko Timberland

 

Strikk Nümph

Sko Filippa K

Klikk deg inn til dameavdelingen hos Zalando HER!

 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.