Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Weekend: Salgene som varer hele helgen

Black Friday ruller videre og nå er Black Weekend-salget i gang. Vi gir deg helgens beste kupp!

Vi oppdaterer artikkelen fortløpende med helgens beste tilbud!

Gikk du glipp av Black Friday-kuppene? Fortvil ikke, de gode rabattene fortsetter nemlig gjennom helgen! Så i stedet for å stå i lange køer og shoppe med spisse albuer kan du helt enkelt gjøre de beste kuppene direkte fra sofakroken. Vi gjør helgen enkel for deg, og har funnet Black Weekends beste kupp!

Følg med direkte på nye salgskupp her

Nedenfor finner du resten av salgene som fortsetter ut helgen!

Elektronikk

Net on Net

Hos Net on net har vi funnet noen av de aller beste kuppene innen elektronikk. Dersom du ikke har rukket å sjekke ut salget ennå kan du gjøre det helt fram til søndag. Trenger du ny TV, nye hodetelefoner eller kanskje en iMac – da er det denne nettbutikken du finner noen av de beste prisene.

Et av kuppene du kan sikre deg i dag er blant annet den nye Samsung Galaxy S9

 

CDON

Hos CDON finner du alt du trenger til hjemmet, klær og elektronikk. Nettbutikken har et av de største Black Weekend-salgene og du kan gjøre ordentlig gode kupp på blant annet disse varene:

Sjekk også disse nettbutikkene som har Black Friday-priser hele helgen:

Mote

Boozt forlenger årets beste shoppingdag! Denne kampanjen fortsetter med flere tilbud hele helgen og slutter først på Cyber Monday. Men de beste tilbudene blir fort utsolgt, så dette er din siste sjanse til å få fantastiske tilbud på tusenvis av varer fra bestselgende merker og populære kategorier. Se det forlengede Black Weekend-salget for både han, henne og barn her!

Andre mote- og skobutikker

 • Nelly har 30 % på alle kjoler og 20 % på alt annet sortiment hele helgen!
 • Gina Tricot har 30 % på utvlagte trendfavoritter
 • Stylepit har varer med opptil 50 % rabatt for menn, kvinner og barn
 • Caliroots kjører på med 30 % rabatt på en mengde sko, klær og tilbehør
 • Stayhard  har opptil 75 % salg!
 • Sjekk også motekupp hos Villoid og få opptil 70 % rabatt.
 • Hos Lindex får du 25 % rabatt på hele butikken hele helgen.
 • Stayhard er butikken for de unge som elsker trendy klær – her er det høye rabatter hele helgen!
 • Hos Wakakuu får du opptil 50 % rabatt på høstvarer.
 • Julegenserbutikken kjører Black Weekend- og Cyber Monday-tilbud.
 • Skomani har rabatterte priser på kjente merker som Timberland og ECCO

Interiør

Ta en titt i heimen og se hva som fortjener en oppgradering. Dette er i hvert fall helgen til å gjøre gode investeringer.

Confident Living

Nå kan du spare opptil 75 % på helt fantastisk interiør! Confident Living har kjente merker og et enorm utvalg, og gir deg nå muligheten til å kuppe noen skikkelig godbiter:

 

Salget finner du her

Room21

Interiørgiganten har mange gode tilbud, blant annet på råkule lamper fra Flos og møbler fra Gubi. Sjekk ut hele salget HER

Her finner du noen av våre favoritter

Andre interiørbutikker som kjører salg:

 • Ikke glem at Christiana Glasmagasin kjører Black Weekend-tilbud på opptil 60 % på alle varer
 • KitchenTime er også butikken å besøke for perfekte julegaver – få opptil 75  rabatt!
 • Ellos har dumpet prisene på over 10 000 varer, og kjører 25 % på ordinære priser i tillegg. Sjekk her.
 • Sengebutikken Bedre Netter har sinnsyke priser på kontinentalsenger – opp til 70 % prisreduksjon. Salget varer så lenge lageret rekker.

Sport og fritid

Ekstralys

Fra 1. oktober i år ble det tillatt å montere ekstralys på bilen.  Ekstralys har nå opptil 80 % rabatt på lys og lykter!

Sportamore

Ikke nok med at Sportamore har kjempetilbud under hele Black Weekend: Nå kjører de også på med  35 % rabatt på favorittmerker som blant annet Peak Performance og Under Armour! Sjekk utvalget HER

Her finner du tilbudene for menn

Her er tilbudene for kvinner

 

 

Milrab

En av butikkene med størst utvalg til tur, trening og fritid er Milrab. De kliner til med en rekke gode tilbud i Black Week, blant annet gode priser på blant annet sportsklokker, Oakley goggles og turklær fra bestselgeren Brynje.

Her finner du alle tilbudene

Coolstuff

Årets mest praktiske dingser får du til festrabatter hos Coolstuff: Få mellom 20-90 % rabatt her

Se alle kule deals hos Coolstuff

Klokker.no

Klassiske kupp hos klokker.no: Se hvor mye du kan spare!

Se flere klokker på salg her

Haugenbok

Dette er den perfekte julegaven! Spar opptil 90 %

Kjøp flere bestselgere på rabatt her

Bilpleiebutikken

Bilen fortjener ekstra pleie nå: Stort salg hos Bilpleiebutikken. Spar masse penger på blant annet høytrykkspyler og all pleie bilen din trenger.

 

Sjekk de gode bilkuppene her

Flere butikker innen sport og fritid med Black Weekend:

 • Outnorth med fantastiske priser på sport og fritid- Gjør et kupp på skandinavisk kvalitet!
 • Unisport fortsetter det gigantiske salget på fotballutstyr og fotballdraker
 • Gymgrossisten har kjempetilbud på protein, kosttilskudd, klær og treningsutstyr
 • Ellos har opptil 50 % på sportstøy
 • Friluftsmagasinet har tilbud på jakt, tur og fritidsprodukter
 • Auto Europe har startet Black Week med 30 % avslag på leiebil.

Foreldre og barn

Den gamle postordrefavoritten Ellos har dumpet prisen på over 10 000 varer og kjører i tillegg 25 % rabatt på ordinære priser. Det beste av alt er at tilbudet varer hele helgen, så nå kan du virkelig gjøre kupp på det du trenger til barnas garderobe eller kanskje finner du noen julegaver blant deres store utvalg av leker. Sjekk ut salget her.

Andre butikker med tilbud for barn:

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.