Site icon Black Friday – Nettavisen

Black Week-tilbud hos Milrab

Friluftsfavoritten Milrab er i full sving med sitt Black Week-salg og vil ha et rullerende sortiment gjennom hele uken. Onsdag og torsdag er det sko, hodelykter og klokker som står for tur. Her kan spare opptil 60 % på en rekke varer. Et stykke nedenfor finner du også et sykt tilbud på Björn Borg-boksere!

Dette er fem av de beste kjøpene du gjør på Milrab-salget i onsdag og torsdag:

Sko og støvler

Trenger du nye sko til jakt, tur, trening eller hverdags, bør du slå til nå. Blant annet kan du spare opptil 41 % på Alfa, opptil 40 % på Crispi, 50 % på løpesko fra On Cloud og 30 % på IceBug, som har blitt en av de mest populære skoene med pigger. Det er også verdt å nevne Mammut Kento High GTX, som raskt har blitt en bestselger hos Milrab. Mammut Kento for dame her, og herre her.

De populære Alfa-støvlene får du nå til knallfine priser.

Hodelykter og lommelykter

Milrab har et av de største utvalgene av hodelykter på nett og nå kan du gjøre et kupp på lykter i alle prisklasser. Blant annet kan du spare opptil 44 % på Led Lenser, 20 %+ på det meste fra Nitecore, 15 % på de fantastiske hodelyktene fra Lupine

Led Lenser-lyktene er et av Milrabs aller mest solgte merker.

Klokker

Det er de tøffe klokkene som har blitt sterkt rabattert disse to dagene. For eksempel får du 30 % avslag på Garmin Instinct Tactical og Garmin Fenix 5S, 27 % avslag på Nixon, 15 % på Navy Seals-klokkene fra Luminox og fra 20-60 % på  de populære Casio-klokkene som tåler nesten ALT.

Nå får du fantastiske priser på Garmin-klokker. Dette er Fenix 5S Plus Sapphire.

Björn Borg Sammy Winther 10-pack

Nå får du 10 boksere fra Björn Borg til utrolige 799 kroner.

Den perfekte julegaven til deg selv eller til alle andre menn. Få ryddet opp i undertøysskuffen med en 10-pack Bjørn Borg-boksere, til kun kr 79 kr per bokser. Hvis 10 blir mange, så har Milrab også 3-pack og 5-packs, hvor du sparer 22-31 %.

Rab

Du kan nå spare 40-50 % på flere produkter fra Rab. Blant annet soveposer, fleecejakker, hansker og jakker. Verdt å trekke frem er favoritten Rab Microlight-jakken, som har solgt som varmt hvetebrød så langt i november.
Sjekk ut alle Black Week-tilbudene hos Milrab her!