Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week-kuppene du gjør nå

Flere og flere nettbutikker har startet det store Black Week-salget.

Black Week har bare blitt større og større de senere årene. Nettbutikkene kaster seg på trenden, og vi som forbrukere kan juble over gode tilbud gjennom hele uka. Vi skal selvfølgelig gi deg den store tilbudsoversikten hver eneste dag.

Før du kaster deg ut i tilbudene, har vi laget en kjapp sjekkliste under.

Noen smarte Black Week-tips

  1. Følg denne siden for gode tilbud gjennom Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday.
  2. Lag en liste over produkter du trenger, så slipper du altfor mange spontankjøp.
  3. Registrer kontoer hos favorittbutikkene.
  4. Sett av nok tid til Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday.
  5. GOD SHOPPING – det er nå du gjør gode kupp 🙂

Black Week-tilbud finner du her

Følg med her hele uka for rabattkoder, salg og tilbud.

NY! Hotels.com har opptil 60% på hoteller + rabattkode til 11% ! Sjekk tilbudet HER! Bestill deg en reise til spennende reisemål som London, New York, Bangkok eller Dubai!

NY! I DAG får du opptil 70 % rabatt på designerklær hos Zalando. Du sparer for eksempel 65 % på rålekker Ralph Lauren-genser. SJEKK HER – HER FORSVINNER TING FORT!

NY! Milrab er i gang med det store salget. Opptil 50 % på pulsklokker +++ Sjekk her! Over 100 produkter på salg fra mandag.

Få 50 % på populær Garmin-klokke her. DET ER ET UNIKT TILBUD!

NY! Black Week er i gang hos Ellos, men nye tilbud hver dag. Sjekk Black Monday-tilbud her!

NY! OIOIOI … Room21 har startet salget. SJEKK TILBUDENE HER.

NY! GIGANTISK SALG hos Get Inspired. Kari Traa-ull, lekre tights, Nike-favoritter +++ får du nå til svært rabatterte priser. Førstemann-til-mølla gjelder! Sjekk alle tilbudene her.


 

NY! Magasinet har startet Black Week med elleville tilbud. De har alt innen friluftsliv. SJEKK TILBUDET HER.

Sportamore har startet Black Week-salget. Gå rett til salget her.

Mye moro hos RCbutikken nå – droner, fjernstyrte biler, fly +++. De har tjuvstartet salget. KLIKK DEG RETT INN TIL GODBITENE HER.

X-life gir deg 25-45% rabatt på all ull (Inkludert Kari Traa!) Sjekk tilbudet her! 

Scandinavian Design Center har nye dagstilbud hver dag. Sjekk dagens tilbud her!

Her får du kanonpriser på dyrefor og utstyr til dyr!

Christiania Glasmagasin melder om 30 % til 60 % rabatt PÅ ALLE VARER nå. Sjekk hele salget her! Gjelder hele uka.


Kicks har gode tilbud denne uken som du bør sjekke ut her!

Enklere Liv har startet salget! Her finner du mange smarte julegaver. Gå rett til butikken her.

Pierre Robert har startet salget søndag, og byr på opptil 70% rabatt på hele butikken HER!

Glassoginterior har nye tilbud hver dag- hele uken. SJEKK ALT PÅ TILBUD HER.

Stylepit har startet Black Week-salget. Spar opptil 50 % her!

Asos har begynt Black Week-salget. Opptil 60% rabatt på sko, accessoirer, jeans og chinos!

KANONPRIS på digg kontinentalseng. Spar 15 000 kroner nå – håndlaget i Danmark!

Supertilbud på populære julekalendere NÅ! Her finner du de mest populære.


Få 20 % rabatt på ALLE hodetelefoner her. Finn din favoritt!

HVER DAG FÅR DU ET PRODUKT TIL 99 % RABATT. Gadgets og smarte dingser digger vi. Unikia har begynt salget. Sjekk alle salgene her – garantert noen julefavoritter her!

Den nye treningsbutikken Fitnesskost har startet Black Week. Sjekk tilbudene her! Opptil 80 % rabatt på Puma, Under Armour, Craft +++

SJEKK STORT LAGERSALG PÅ SPORTSUTSTYR HER! Få 20 % rabatt på Ulvang-genseren «alle» kjøper nå. Sjekk tilbudet her!

Lekebutikk-favoritten Lekmer.no klarte ikke å vente. Sjekk Black Week-tilbudene deres her.

Sjekk også: STOR kampanje hos Haugenbok – opptil 74 % rabatt på bestselgere nå. Se tilbudene her.

Zalando har GIGANTISK outlet – sjekk tilbudene her, mens vi venter på Black Friday-tilbudene.

Tilbud på SOLSKJERMING! Les hvorfor du bør slå til nå – her!

Spesialtilbud på populær Daniel Wellington-klokke. RABATTKODE: NETTAVISENSPESIAL. Sjekk prisen med koden her! Du får den til under tusenlappen NÅ.


Butikkene du må følge med på under Black Week:

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.