Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Cyber Monday: De fineste julebordkjolene på salg

Partysesongen er her og det er tid for ny kjole! Slå deg løs på Black Week-salget.

Det er på å tide å finne seg en ny kjole til årets festligste tid. Det beste du kan gjøre nå er å gjøre et kjolekupp under Black Week. Trenger du ny kjole, har vi gjort jobben enklere for deg. Her er de ti fineste kjolene fra salget.

Nettbutikker med kjolesalg:

Se alle kjoler på salg hos Boozt her.

Nelly har 20 % på hele nettbutikken!

Gina Tricot har 30 % på utvlagte trendfavoritter

Stylepit har varer med opptil 50 % rabatt for menn, kvinner og barn

Sjekk også motekupp hos Villoid og få opptil 70 % rabatt.

Hos Lindex får du 25 % rabatt på hele butikken hele helgen.

Hos Wakakuu får du opptil 50 % rabatt på høstvarer.


1.Kjole fra Modström