Sport

Black Week hos Fjellsport: Gjør kupp på hundrevis av varer

Sjekk hvilke knallbra kjøp du gjør på sport og friluft hos den populære nettbutikken.

Fjellsport er i gang med sitt store Black Week-salg. Her får du en rekke bestselgende produkter til svært rabatterte priser. Finner du en julegave eller to til deg selv eller en venn som er glad i å gå på tur?

Gå direkte til Black Week-salget her, eller se 12 av de beste kuppene du gjør:

Vanntettdunjakke fra Mountain Equipment – 38 %

Vanntettdunjakke fra Mountain Equipment – 38 %

Triton en særdeles varm, helt vindtett og vanntett jakke med god bevegelsesfrihet. Passer perfekt når man bedriver aktiviteter i lavere tempo på kalde vinterdager, som for eksempel heisbar skikjøring eller snøscooterkjøring. Her får du herremodellen på tilbud, og her er damemodellen på tilbud.

Lett telt fra Helsport – 31 %

HElsport

Lofoten Superlight 2 er lettvekterutgaven av Lofoten Pro Camp fra kvalitetsmerket Helsport. Teltet tilbyr den samme gode plassen og praktiske tunnelåpningen, men med en mye lavere vekt. Teltet er svært enkelt å sette opp med inner- og yttertelt festet sammen. Les mer og sjekk prisen her.

Langrennsjakke fra Bjørn Dæhlie – 40 %

Langrennsjakke fra Bjørn Dæhlie – 40 %

Jacket Supreme Wool fra Bjørn Dæhlie er en teknisk langrennsjakke med ull, utviklet for trening og turgåing med moderat til høy intensitet i kaldere vær. Les mer og sjekk prisen her.

Oakley Airbrake XL – 36 %

Oakley Airbrake XL – 36 %

Nye Oakley Airbrake XL er svært stilrene goggles med utmerket passform og komfort, samt et stort synsfelt. De store Prizm-glassene har Switchlock-teknologi som gjør at glassene veksler lettere i ulike lysforhold. Sjekk den herlige prisen her.

Ullgenser fra Gridarmor – 52 %

Ullgenser fra Gridamor – 52 %

Tykk og god ullgenser i flott norsk design. Strikkegenseren har half zip i halsen med mykt fleecestoff på innsiden som forhindrer kløe. Perfekt som isolerende mellomlag. Passer like godt på kjølige høstdager som på kalde vinterdager. Sjekk den utrolige prisen!

Slakkine fra House of Hygge – 80 %

Slakkine fra House of Hygge – 80 %

Slakkline blir stadig mer populært i Norge. Jo lengre avstand, jo vanskeligere er det. Moro for hele familien! Linen er 10 meter lang og har et enkelt oppsett med jekkestropp. Sjekk den utroligeprisen her.

Turpulk fra Fjellpulken – 43 %

Turpulk fra Fjellpulken - 43 %

Xcountry 130 fra Fjellpulken er en lett, praktisk og solid turpulk – en perfekt turkompis for turer til skogs eller i fjellet. Pulkene kan tilkobles persondrag, hundedrag eller snøscooterdrag. Sjekk prisen og les mer her.

Tilbud på de populære Fjällräven-sekkene

https://to.fjellsport.no/t/t?a=1545210303&as=1069823523&t=2&tk=1&epi=BW20&url=https://www.fjellsport.no/kampanjer/black-week/week/fjallraven-kanken-navy.html

De klassiske sekkene fra Fjällräven er blitt superpopulære de siste årene. Fjellsport har nå satt ned prisen på modellen Kånken. Her finner du den i blå farge. Sjekk andre farger her.

Overdel i merinoull fra Kari Traa – 44 %

Overdel i merinoull fra Kari Traa - 44 %

Populær overdel fra Kari Traa som har et tynnere materiale på ryggen og under armene, noe som slipper ut overflødig varme for ekstra komfort under tøff trening. Sjekk prisen her.

Vann- og vindtett skalljakke fra Gridarmor – 48 %

Vann- og vindtett skalljakke fra Gridarmor - 48 %

Skalljakke med tre lag fra Gridarmor som er vann- og vindtett. Den faste hetten, midjen og armavslutning er justerbar for best mulig passform. Dette er en bestselger hos Fjellsport som du nå sparer mye penger på. En flott julegave!

Ullgenser med zip fra Ulvang – 40 %

Ullgenser med zip fra Ulvang

En klassiker fra Ulvang som mange ønsker seg til jul. Den komfortable ullgenseren har høy hals og glidelås – perfekt som isolerende mellomlag. Sjekk prisen her.

Øyo Rondane slirekniv – 40 %

Øyo Rondane slirekniv - 40 %

Dette er en stor allroundkniv som passer til de aller fleste formål. Den har konslipt blad og leveres med en flott lærslire. Kniven har fingerstopp som forhindrer hånden i å gli fra håndtaket og ned på bladet. Se den fine prisen her.

BONUS: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire – 26 %

BONUS: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire – 26 %

Til slutt tar vi med dette fantastiske tilbudet på bestselgeren fra Garmin som Fjellsport lanserte under Singles Day, og som gjelder ut november. Garmin Fenix 5 Plus Sapphire har alt du trenger funksjoner hos en sportsklokke, og nå får du den til en suveren pris.

Milrab har også et tilbud på en versjonen som kommer med bezel i DLC-titan. Det gjør klokka både lettere og mer ripebestandig. Prisen er derfor litt høyere enn hos Fjellsport. Sjekk ut den eksklusive versjonen her.

Se hele Black Week-salget hos Fjellsport her

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp du kan gjøre nå

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.