Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week: Her er den billigste legoen

Dette blir garantert en hit under juletreet.

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Lego er leker for de fleste barn og kommer i utallige serier for gutter og jenter i alle aldersgrupper. Settene er kostbare, derfor lønner det seg å slå til på julegavene til Lego-entusiasten nå under Black Week. Netbutikken Lekmer har stort utvalg av Lego og har tyvstartet Black Friday med nedsatte priser. Her er settene med de beste prisene:

Lego Elves 

41188, Flukten fra trollkongens borg er et spennende eventyr i Elvendale som bygger på når Emily Jones skal redde søsteren sin fra trollkongen. Settet inneholder Emilys flåte med krok og bevegelig ror, festning med nedsenkbar vindebro, lem bak krystallne, snurrende tårn, katapult med skytefunksjon samt et bur over de kjøttetende plantene. Dessuten medfølger tre minidukker og trollet Tufflin samt Skyggekorpen. Det finnes også flere spennende tilbehør som for eksempel trollkongens stav, amuletter og trolldrikk.

Se flere byggesett i serien Lego Elves.

Lego Friends

41126, Hearlakes rideklubb er byggesettet hvor du kan ta hånd om og trene hestene. Her finnes alt som trengs for at hestene skal ha det bra; blant annet hoppehinder med justerbar høyde og roterende skrittmaskin. Hver hest har sin stallplass, dessuten finnes en kafé, omkledningsrom og soveloft. Inneholder minidukkene Stephanie og Mia, 2 hester og en mus.

Se flere byggesett i serien Lego Friends. 

Lego Star Wars

75183, Transformasjon med Darth Vader gjenskaper scenen når den unge Anakin Skywalker tar formen til Dart Vader. Dette detaljerte settet inkluderer et operasjonsbord der Anakin kan senkes ned og snus. Man kan også sette på Darth Vaders hjelm akkurat som i filmen og leke at man bruker kraften for å sende av gårde den byggbare droiden og lyssabelstativet. Settet inneholder tre minifigurer og to byggbare medisindroidfigurer.

Se flere byggesett i serien Lego Star Wars.

Lego City

60119. Ta fergen på vei til neste eventyr! Gjør deg klar til nok en spennende dag i LEGO® City! Sett deg i bilen, og kjør til havnen. Senk baugporten, og kjør om bord på fergen. Hjelp kapteinen å føre fergen. Ring for å avtale ditt neste forretningsmøte idet fergen når land. Kjør i land, og sett kurs for neste møtested!

Se flere byggesett i serien Lego City.

Lego Ninjago

70591. Redd Zane som, til tross for at han er uskyldig, har havnet i Kryptariums fengsel. I fengselet finnes de ekte skurkene kaptein Soto og den enorme steinkrigeren. Snik deg forbi vakter og overvåkningskameraer uten å bli oppdaget. Denne actionfylte modellen inneholder en nedfellbar hovedport, 2 fengselsceller (en med dør med eksplosjonsfunksjon), en fluktvei gjennom toalettet samt et bord med katapultfunksjon, skjult skattekart og kastestjerne. Inneholder 5 minifigurer.

Se flere byggesett i serien Lego Ninjago.

Her finner du alle legoen i nettbutikken Lekmer. 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.