Decorative flat lay composition with mascara, lipstick and blush, decorated with flowers. Top view on white background, view from above
Ukategorisert

Cyber Monday: De beste skjønnhetskuppene

Det er alltid noe vi mangler på sminkebordet. Enten det er en ny maskara, hårpleie eller en god parfyme. Nå som den store festsesongen er her, er det garantert noe nytt du må kjøpe inn. Hva med en ny kroppspleie eller ny hårbørste? Og for all del, ikke glem hårspray!

Sjekk ut noen av årets beste skjønnhetskupp!

Kicks har 25 % på en ny produktkategori hver dag, og i dag onsdag er det ansiktspleie som gjelder. Sjekk ut alle de gode tilbudene her!
Vita feirer Cyber Monday ved å gi deg 25% på alt i nettbutikken! Se alle tilbudene her.
Coverbrands kjører også nye tilbud hver dag, men opptil 80 % på en mengde sminke og tilbehør.
Beautybrands har et godt utvalg i produkter, ikke bare til hud og hår. De har også klokker og treningstights, med opptil 80 % rabatt!
Ellos har kjempesalg på en mengde varer, og du får skjønnhetsprodukter til 30 % rabatt.

Vil du shoppe mer? Her kan du følge 2018-salgene direkte

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.