Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Friday hos Blacksnow: Fantastiske tilbud på alpint og snowboard

Gjør kupp på merker som Armada, Oakley, Douchebags, Mons Royal, Hestra og mye mer!

Black week 2018 er i gang, og det er ville tilstander i nettbutikkene. Nettavisens shoppingavdeling vil hele uken frem til Cyber Monday lete etter de mest fantastiske tilbudene som finnes der ute, så kickstart julehandelen nå.

Black Week har bare blitt større og større de senere årene. Nettbutikkene kaster seg på trenden, og vi som forbrukere kan juble over gode tilbud gjennom hele uka. Vi skal selvfølgelig gi deg den store tilbudsoversikten hver eneste dag.

Blacksnow.dk er Nordens største nettbutikk for ski-, snowboard- og mountainbike-entusiaster. Og nå kjører den danske nettbutikken 20% på alt tøy og tilbehør! 10% på alle ski og 15% på alle snowboard. I tillegg har nettbutikken timesalg på opptil 50%.

Goggles fra Spy Legacy 2019 Før: 2599,- NÅ: 1299,-

Spy Legacy Goggles 2019


Skijakke fra Planks Good Times FØR: 2799,- NÅ: 2239,20,-

Planks Good Times Skijakke 2019 - [SKU] - Small - British Camo


Skistøvler fra Full Tilt Soul Sister FØR: 4749,- NÅ: 3799,-

Full Tilt Soul Sister Skistøvler 2019 - [SKU] - 24.5 -


Skihjelm fra Sweet Protection FØR: 2299,- NÅ: 1839,20,-

Sweet Protection Igniter II MIPS Skihjelm 2019 - [SKU] - Dirt Black - S/M


Skihandsker fra Dakine Continental FØR: 1699,- NÅ: 849,-

Dakine Continental Gore-Tex 5-Finger Skihansker 2019


Skibukser fra Planks Good Times FØR: 1999,- NÅ: 1599,20,-

Planks Good Times Skibukser 2019 - [SKU] - Small - Maroon


Line Sakana Ski FØR: 7049,- NÅ: 6344,10,-

Line Sakana Ski 2019 - [SKU] - 181 CM -


Line Pin Alpinstaver FØR: 499,- NÅ: 299,-


Trådløse hodetelefoner fra Sweet Protection FØR: 1399,- NÅ: 1119,-

Sweet Protection Trådløs Audio Chips 2019 - [SKU] - OS - Black


Snowboardbukser fra Volcom FØR: 2349,- NÅ: 1879,20,-Volcom Roan Bib Snowboardbukser 2019 - [SKU] - Medium - Green


Ellers er det rabatter på:
Ski-og snowboardtøy
Støvler til både ski og snowboards
Ski, snowboards og bindinger
Hjelm, ryggskjold og andre beskyttelsesutstyr
Goggles og solbriller
Skihandsker og luer

Se hele salget her!

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.