Foto: Getty images
Sport

Black Friday-salg på alt du trenger til fisketuren

Skittfiske, butikken for deg som driver med fisking, har virkelig satt i gang sitt Black Friday-salg i dag. Det er med andre ord store muligheter for å gjøre et kupp på utstyr, enten til deg selv eller som julegave til fiskeentusiasten.

Her er noen kupp fra salget.

Shimano Forcemaster fiskestang – 73% rabatt

Kinetic sluksett – 40 % rabatt

Savage Gear 3D Minnow Pop Walker

 

Sundridge flytedress – 45% rabatt

Pool 12 Havsöring håv – 60% rabatt

Her finner du resten av salget til skittfiske.

Søsterbutikken til Skittfiske,  Skittjakt, har også startet Black Friday-salget sitt. Sjekk for eksempel dette tilbudet:

Bergans Wiglo LT4 Personer telt – 30% rabatt

Ta også en titt på denne kvalitetssoveposen, satt ned med 30%.

Her finner du resten av salget til Skittjakt.

Relaterte innlegg
SalgskuppSport

20 knallgode sports- og friluftskupp

Sports- og friluftsutstyr er ikke akkurat billig, så det lønner seg å slå til når kvalitetsprodukter og bestselgere er på salg.
Les mer
Sport

Stort Singles Day-salg hos Milrab

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har…
Les mer
Sport

Topp 10 dunjakker på salg

Flere nettbutikker har nå Mid Season-sale, og det er mange gode kjøp du kan gjøre om du leter godt nok. Er det ett plagg du bør sikre deg på salg denne sesongen, er det dunjakken….
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.