Mote

Black Friday-kupp på trendmerket Ellesse

På 70-tallet og deler av 80-tallet var collegegensere og treningstøy fra Ellesse noe av det kuleste man kunne gå med.

Populariteten falt imidlertid drastisk de neste tiårene, og den ikoniske logoen var lenge knapt å se på gatene i norske og europeiske byer.

De siste årenes sportsretrobølge har imidlertid tatt Ellesse tilbake til gamle høyder, og både yngre og eldre generasjoner omfavner nå de behagelige plaggene.

På Black Friday er det mulig å handle Ellesse-favoritter til knallfine priser. Vi har funnet ti plagg fra salgene til Boozt (har tilbud på 75.000 varer) og Sportamore (30-70 % på nesten hele butikken).

Les også: Polo Ralph Lauren-salget hos Boozt
Les også: Hugo Boss-salget hos Boozt
Les også: GANT-salget hos Boozt

1. Ellesse El Santini (40 % rabatt)

2. Ellesse El Palmiro (40 % rabatt)


3. Ellesse – Abigaille (satt ned til 239 kr)

4. Ellesse El terria (Nyhet – 25 % rabatt)

5. Ellesse Diveria (30 % rabatt)

6. Ellesse El Corvara (30 % rabatt)

7. Ellesse El Parmaso (25 % rabatt)


8. Ellesse El Luzzi (40 % rabatt)

9. Ellesse Milletto (40 % rabatt)


10. Ellesse Serinatas (30 % rabatt)

SE HELE ELLESSE-UTVALGET TIL  BOOZT HER OG SPORTAMORE HER

Relaterte innlegg
Mote

Black Weekend: Opptil 70% rabatt hos Miinto

Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige Norges motebutikker forent under Miinto -nettverket. ‬‬‬Du finner altså et stort utvalg av herre-og damemote under ett sted. I dag kan du gjøre kupp på populære…
Les mer
Mote

20 festkjoler på salg

Den store festsesongen er i gang, og nå er det på tide å finne den perfekte kjolen til julebord, julaften og nyttårsaften. Er du lur, kjøper du kjolen din under Black Week! Vi har sett…
Les mer
Mote

Den velkledde, single mannen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.