Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Cyber Monday: De beste julegavekuppene

Utvalget er stort og prisene er billige. Det er nå du bør slå til!

Her kan du følge 2018-salgene direkte

Black Weekend betyr et hav av gode tilbud, og noen ganger kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av nedsatte priser og rabatthysteri!  Vi har gjort det enklere for deg og samlet de beste gavekuppene til ham og henne. Her er det bare å klikke med deg gaven hjem!

Saken oppdateres fortløpende.


1.Trådløse hodetelefoner fra Marshall NÅ: 799,-

Marshall Major II BT - Black


2.Fotballdrakt til 40 %

Se flere fotballdrakter hos Unisport!


3.Luksusveske fra See By Chloé NÅ: 35%


4.Sportsklokke fra Suunto for ham


5. Sportsklokke fra Suunto for henne

SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR - Klokke - Gold (SS023426000)


6.Høytaler fra Harman Kardon -64%


7.Millumnate LED-speil NÅ: 199,-


8. Moonlamp NÅ: 399,-


9.Kakefat med springform NÅ: 299,-


10.Villeroy & Boch Entree Sett NÅ: 299,-


11.Polaroidkamera fra Fujifilm NÅ: 699,-


12. Pastamaskin fra KitchPro NÅ: 1.295,-


13. Morsomme sokker fra Happy Socks NÅ: 69,30,-


14. Stygg-kul julegenser for herre NÅ: 489,-


15. Stygg-kul julegenser for dame NÅ: 489,-


16.Tursko for dame NÅ: 999,-

Salomon Speedcross 4 GTX


17.Tursko for herre NÅ: 979,-

Moab 2 GTX


18.Skjerf fra Polo Ralph Lauren til 25 %


19. Ulvang-genser NÅ: 599,-


20. Butterfly-stol fra Kremmerhuset NÅ: 50 %


21. Pledd


23. Badekåpe fra Armani for ham


24. Badekåpe fra Calvin Klein for henne


25. Drone fra Walkera Rodeo 110 på 50% !


26.Whiskeykaraffel med fire glass -31%


27. Kjøkkenmaskin fra KitchenAid NÅ: 4995,-


28.Ølglass 4 pk fra Ittala satt ned til 30%


29. Zen-knivsett 3 deler til 46 %


30. Stekepanne fra Jamie Oliver NÅ: 249,-


31.Chunky Knit fra Filippa K


32. Genser til han fra Barbour


33. Duftspray Cire Trudon NÅ 55%

 


34. Dameklokke fra Mockberg

Mockberg Lady 34mm 1601 Livia Goldmesh


35.Herreklokke fra Nixon


36. Glattetang fra Remington til 30 %


37. Hudpleie – 25 % rabatt på all hudpleie hos Kicks i dag!

Drink Up Intensive Overnight Mask


38.Popcornmaker NÅ: 199,-


39. Handsker fra Helly Hansen

Balder Glove


40. Kjede fra Marc Jacobs


41. Trådløs høyttaler fra JBL med Google Assistant


42.Sportsørepopper fra Urbanista NÅ: 399,-


43. Ryggsekk fra Sandqvist


44. Løpesko fra Nike

Odyssey React


45.Xbox One S + Forza Horizon 4


46.Tøfler fra Hush Puppies

Original Felt


47. Roseull fra Kari Traa


48. Lue fra Ganni


49.Skibriller fra Oakley


50.Lampe


Les også:

Klokkekuppene du gjør i dag

Sesongens festantrekk på budsjett

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.