Ukategorisert

Black Friday hos Nordiske Hjem

Nordiske Hjem er nettbutikken som har interiøret som er en drøm for øyet! Med sine rene linjer, nydelige farger og lekre design, består Nordiske Hjem av alt som er klassisk innenfor skandinavisk interiør. Dermed kan vi garantere at ditt hjem vil få seg et herlig designer-preg om du handler interiør herfra.

Nordiske Hjem har i år hevet seg på Black Friday-trenden, til stor glede for oss interiørentusiaster! I år kan vi blant annet glede oss over 30 % rabatt på alt til barn, 25 % rabatt på de kule pottestativene Wire base fra Menu og 25 % rabatt på Form-stolene fra Normann Copenhagen!

I tillegg vil de populære salt- og pepperbøssene Bottle Grinder fra Menu bli satt ned hele 200 kroner og koster nå kun 399,-!

De stilige cognacglassene fra Normann Copenhagen er også på Black Friday-salg til kun 199,-.

–  Dette kommer til å bli årets bestselgere under årets Black Friday, forteller Kine hos Nordiske Hjem.

Under har vi satt sammen våre favoritter fra Black Friday-salget hos Nordiske hjem. Finn inspirasjon hos oss, eller gå direkte til Nordiske Hjem, for å finne dine egne interiør-favoritter til hjemmet!

Husk å ta en titt innom Room21 for flere gode interiørkupp!

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.