Ukategorisert

Black Weekend hos Boozt

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Boozt tilbyr rabatter fra 25% og helt opp til 50% på mer enn 60 000 varer for kvinner og menn. Du kan kickstarte julegaveshoppingen med fantastiske tilbud på ALLE kategorier, og på populære merkevarer som Ganni, Lyle & Scott, Tiger of Sweden, VILA, Mads Nørgaard, Calvin Klein, Ralph Lauren, Samsøe & Samsøe, Filippa K og mange flere. 

Her gjelder det å gripe sjansen allerede nå. Varene forsvinner fort fra lageret. Vi har valgt ut produkter for både dame og herre. Sjekk ut nedenfor produktene nedenfor.

Klikk deg inn på Boozt-salget her.


Sjekk ut utvalget av herreklær her

Vi har valgt ut en rekke ulike produkter fra det store salgsutvalget fra Boozt. Du kan enten klikke deg inn til Boozt salget for menn her, eller ta en titt på produktene nedenfor. Du finner mange av plaggene i forskjellige farger, så klikk deg inn på produktlinkene for å se fargeutvalget.

Genser fra Polo Ralph Lauren

Genser fra Samsøe Samsøe

 

Genser fra Gant

Jeans fra Gant

Skjorte fra Polo Ralph Lauren

Skjorte fra Polo Ralph Lauren

Chelsea Boots fra Gant

Skjorte fra Calvin Klein

Turtle neck fra Gant

Jakke fra J. Lindeberg

Dress fra Tiger of Sweden

Genser fra NN07


Sjekk ut utvalget av dameklær her

Vi har valgt ut en rekke ulike produkter fra det store salgsutvalget hos Boozt til dame også. Klikk deg rett inn på salget her og velg ut dine favoritter, eller ta en titt på produktene nedenfor. Du finner også her mange av plaggene i forskjellige farger, så klikk deg inn på produktlinkene for å se fargeutvalget.

Genser fra Samsøe & Samsøe

Kjole fra Tiger of Sweden

Genser fra By Malene Birger

Kåpe fra Tommy Hilfiger

Ullgenser fra Kari Traa

Strikkekjole fra By Malene Birger

Kjole fra Lauren Ralph Lauren

Ullgenser fra Kari Traa

Cardigan fra Day Birger et Mikkelsen

Bukse fra Mango

Veske fra Guess


Sjekk ut flere Black Friday-tilbud her.


 

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.