Handsome man with sparklers. Office party concept.
Mote

Sesongens festantrekk på budsjett

Festsesongen er endelig her, og er du lur så kjøper du alt du trenger til det perfekte festantrekket nå. Enten du trenger ny skjorte, festsko eller nytt slips. Vi gir deg tre ulike antrekk!

Her kan du følge 2018-salgene direkte!


Disse nettbutikkene har salg innen mote og klær:

Boozt har opptil 60 %.

Nelly Man har opptil 30 % på alt!

Stayhard har opptil 75 % rabatt.

Ferner Jacobsen gir deg 15 % rabatt på ordinære varer.


Klassisk

Den sorte dressen med en hvit skjorte er alltid en klassiker. Da kan du heller fokusere på tilbehøret i en annen farge eller mønster. Slips eller sløyfe, lommetørkle samt et par penere sko. Topp antrekket med den røde sløyfen fra Atlas Design  – passer godt til jul!

Dress fra LindberghFrakk fra LindberghSkjorte fra Selected HommeSkjerf fra Lexington ClothingSko fra BOSSSløyfe fra Atlas DesignBelte fra SDLR

Elegant

Blå dress har blitt den nye «sorte» og er en nøytral farge som alltid fungerer. Dropp den hvite skjorten og gå for en sort skjorte slik som denne fra Calvin Klein som er satt ned til -25 % rabatt. Disse brune skoene fra Gant er perfekte til en blå dress.

Skjorte fra Calvin KleinSlips fra Atlas DesignFrakk fra William BaxterSko fra GantDress fra Tiger of Sweden

Det lille ekstra

Dressjakken sier mye, og er du den vågale typen, går du for denne i fløyel. Style den opp med en kul skjorte med mønster, slik som denne fra Savvy Citizen som du nå kan spare -20 % på. Lakkskoene fra Dune London er prikken over i-en!

Blazer fra LindberghSkjorte fra Savvy CitizenFrakk fra Junk de LuxeSko fra Dune LondonBukse fra Selected Homme

Sjekk disse nettbutikkene:

Boozt har opptil 60 %.

Nelly Man har ulike dagstilbud.

Stayhard har opptil 75 % rabatt.

Ferner Jacobsen gir deg 15 % rabatt på ordinære varer.

Relaterte innlegg
Mote

Black Weekend: Opptil 70% rabatt hos Miinto

Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige Norges motebutikker forent under Miinto -nettverket. ‬‬‬Du finner altså et stort utvalg av herre-og damemote under ett sted. I dag kan du gjøre kupp på populære…
Les mer
Mote

20 festkjoler på salg

Den store festsesongen er i gang, og nå er det på tide å finne den perfekte kjolen til julebord, julaften og nyttårsaften. Er du lur, kjøper du kjolen din under Black Week! Vi har sett…
Les mer
Mote

Den velkledde, single mannen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.