Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Friday 2016

Black Friday finner i år sted 25. november, men basert på erfaringene fra de siste årene kommer mange nettbutikker til å starte salgene allerede tidlig på Thanksgiving, som er torsdag 24. november.

Denne høytidsdagen har i mange år vært startskuddet for julehandelen i USA.

Hos en god del av nettbutikkene er det tilbud og salg hele helgen til og med Cyber Monday 28. november. I Black Friday-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på julegaver og produkter du har siklet på tidligere i år, men kanskje ikke har hatt råd til.

Har du meldt deg på vårt Black Friday-event på Facebook? Der får du oversikt over salgene før alle andre!

Med internett har Black Friday, som nærmest har utviklet seg til Black Week, også kommet til Norge. Fra torsdag 24. november vil Side2 og Nettavisen følge salgene live på våre shoppingsider.

Vi vil sørge for at leserne får informasjon om alle de beste tilbudene, timesalgene og mye mer både i norske og i internasjonale nettbutikker.

Vi vil også tilby eksklusive rabattkuponger og tilbud, og jobber for å gi deg tilgang til salgene før andre.

Under finner du en guide som viser hva du bør gjøre for å være best mulig forberedt når salgene starter.

cyber

Sammen med Black Friday er Cyber Monday den store handledagen på nett hvert år.

1. Registrer kontoer og legg inn betalingsinformasjonen din

Mange av salgene på Black Friday, og gjerne de aller beste, er tidsbegrenset. Dersom du skal være sikker på å få med deg de beste tilbudene, bør du ikke kaste bort verdifull tid på å registrere deg og legge inn betalingsinformasjonen når du har dårligst tid.

Under finner du et utvalg av spennende nettbutikker basert på fjorårets Black Friday-salg. Vi anbefaler at du registrerer deg som kunde i de aktuelle butikkene for deg i forkant av 25. november, gjerne allerede i dag.

Zalando
CDON
Boozt

Amazon

Coolstuff

Getinspired

Allposters
Asos

Bangerhead

Banggood
BikBok

Carriealong
Christiania Glasmagasin
Deal.no

DealeXtreme

Dustin Home

Ellos

Footway

Gamezone

GinaTricot

Halens

Haugen Bok
Highpoint
Hobbex

Hviit

Klokkekongene
Lekmer

Lensway

Nelly

NLY Man
Macys
Microsoft Store
Milrab
Miniinthebox
Nordicfeel

Outnorth
Proshop
Proteinfabrikken
Riktigverktøy
Room21

Royaldesign
Saks Fifth Avenue
Scandinavian Design C enter
Skistart

Skruvat

Sportamore

Stayhard

Stormberg
Strawberrynet
Stylebop

Stylepit

Tanum
Teknikmagasinet
The Outnet
Tights
Timarco
Tretti.no

Unisport
Vita
Wakakuu
Whiteaway

X-life
Yoox

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

3. Sett av nok tid til Black Friday

Det er mange tilbud, og mange butikker som har salg. De starter noen steder allerede tordag, og fra fredag morgen er det full rulle. Utover i helgen kommer også Cyber Monday-tilbudene, så det vrimler av gode tilbud hele langhelgen.

Det er lurt å ha tid nok til å finne alle tilbudene! USA ligger seks timer etter oss, og der legges de fleste tilbudene ut ved midnatt. Det betyr at det på morgenen her i Norge vil være svært mange tilgjengelige tilbud. De amerikanske nettbutikkene er også de som oftest har tidsbestemte tilbud. Noen begynner uken før, altså har en hel uke med rabatter og salg. De største tilbudene er likevel på selve fredagen.

 

4. Skaff deg en amerikansk adresse før Black Friday

De aller fleste amerikanske butikker sender de fleste varene til Norge nå, slike som Saks Fifth Avenue og Macy’s. Noen amerikanske tilbud sendes likevel bare til amerikanske adresser. En smart fremgangsmåte er å  bruke MyUS.com for slike tilfeller. Skaff deg en konto der før 25. november for å benytte deg av alle de amerikanske tilbudene.

5. Begynn planleggingen av Black Friday nå

Start med lister og lag dine egne bokmerker i nettbutikkene på de varene du er ute etter. Hvis du bruker tiden fram til Black Friday-salgene på å gjøre litt research vil du komme raskere til målet på dagen. Vi i Side2/Nettavisens shoppingavdeling oppretter et dokument på google-docs som vi kan ha tilgang til uansett hvor vi er. Sjekk ut butikkene over, finn lenken (adressen) til salgene og lim det inn i dokumentet. Så er du klar til årets aller største handelsdag.

Lykke til med shoppingen på Black Friday! Hilsen Side2/Nettavisens shoppingavdeling.

Har du meldt deg på vårt event på Facebook? Der får du oversikt over salgene før alle andre!

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.