Ukategorisert

Cyber Monday live

Velkommen til Nettavisens livedekning av salgene på Black Friday og Cyber Monday.

Black Weekend er forbi for denne gang, men fortvil ikke. Nå begynner Cyber Monday, som er den store tilbudsdagen hos nettbutikkene. Vi gir deg de beste kuppene, slik at din shoppingrunde blir enklere.

I feeden under finner du de beste tilbudene og rabattene fra norske og amerikanske nettbutikker. Oversikten oppdateres kontinuerlig!

Klikk her for full oversikt over alle Black-salgene som fortsatt pågår og Cyber-tilbudene som startet mandag.

De 4 mest populære nettbutikkene akkurat nå!

Zalando: Europas største nettbutikk gir alle Nettavisen-lesere en unik rabattkode med ekstra 10% på titusenvis av varer!! NETTACYBER

Boozt: Klesbutikken gir seg ikke og frister med store rabatter mandag

CDON: frister med ekstremte tilbud du ikke bør gå glipp av

Hotels.com frister med reiser til nedsatte priser på Cyber Monday! Den perfekte julegaven er ofte opplevelser

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.