Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba (som har både Alibaba og Aliexpress som handelsplattformer) alene for drøyt 30 milliarder dollar. I år virker det som rekorden knuses.

Her finner du en fin oversikt over hva de har, og produkter med opp til 90% rabatt. På AliExpress finner du det meste av det du leter etter. Kjøkkenutstyr, elektronikk, sportsutstyr, solbriller og klær for å nevne noe. Dette er noen av de kuleste produktene de har med store rabatter:

Casio G Shock smartklokke (50% rabatt)

Veske fra Kate Spade (76% rabatt)

Apple Airpods 2. generasjon (27% rabatt)

Praktisk sminke- og smykkeveske (48% rabatt)

Originale Uggs (41% rabatt)

 

Drone med 4K kamera og GPS-lokasjon (39% rabatt)

Kanskje tidenes kuleste sekk (43% rabatt)

GoPro Hero 7 Black (36% rabatt)

Amazfit smartklokke (45% rabatt)

 

Igjen, AliExpress er en av verdens største shoppingplattformer og har veldig mange ulike produkter. Ta en titt her og søk etter det du trenger.

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Slik jobber vi med Black Friday

Gode kjøp, tilbud, rabattkoder, salg og lagertømming. Black Friday er den store høytiden for å gjøre gode kjøp. Nettavisen har siden 2013 guidet nordmenn til de beste kjøpene, prissjekket tilbudene om de faktisk er gode og…
Les mer
Ukategorisert

10 kupp du gjør før Black Friday

Black Friday 2022 er 25. november, men det blir mest sannsynlig salg i hele black week og black november. For deg som vil gjøre gode kjøp tidlig, kan du stole på oss. Vi har lett…
Les mer
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.