Ukategorisert

5 løpesko du kjøper på Black Friday-salget

OBS! Denne artikkelen er fra 2017. Her kan du følge 2018-salgene direkte  (mange nettbutikker har allerede startet årets salg!)

Nettbutikken Sportamore slår på stortromma på Black Friday. De har dumpet prisene med 35 – 50 % på tusentalls av produkter. Nettbutikken har et stort utvalg av løpesko, og vi har plukket ut våre favoritter på salget. Dette er hva vi mener er gode kjøp nå:

Saucony Hurricane Iso 3

En premiumsko i det stabile segmentet. En fantastisk kombinasjon av komfort. funksjon og løpsfølelse. Passer til deg med lett overpronasjon.

 

Asics Gel kinsei 6

Til alle løpere, til alle distanser – med GEL-Kinsei 6 får du mer kraft i frasparket. Med GEL-demping foran og bak får denne løpeskoen selv harde veier til å virke myke. Landingen blir helt enkelt mer behagelig uansett om du trener på tredemølle eller ute.

Asics Gel-quantum 360 shift

 

Dette er en løpesko med maksimal komfort og høy prestasjonsevne som støtter deg hele veien. GEL-dempingen fra hæl til forfot gjør hvert steg litt mykere, mens den spesialutviklede yttersålen hjelper deg å øke farten og skyte fra litt raskere

Hoka Speedgoat

Oppkalt etter det tøffeste 50km-løpet i USA. Skoen er utformet for å angripe alle former tekniske spor, og gir godt grep både på tørre og våre underlag.

Salomon S-Lab Sense 5

Den 5. utgaven av S-LAB SENSE har hentet inspirasjon fra originalens ekstreme letthet, balansert med riktig beskyttelsesnivå for ultradistanseløp i terreng.

Se flere løpesko fra Black Friday-salget her.

Relaterte innlegg
Ukategorisert

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt…
Les mer
Ukategorisert

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt. 1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag 2….
Les mer
Ukategorisert

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har…
Les mer
Amedia | Nettavisen logo

Annonsørinnhold

Hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Amedia Innholdsbyrå.

Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Amedia Innholdsbyrå mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Amedia innholdsbyrå egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.

Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no  har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.