Annonsørinnhold - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Cyber Monday hos Milrab

Milrab har virkelig slått til med spennende salg på bestselgere i løpet av Black Week, og Cyber Monday er intet unntak. Hele salgskampanjen er blitt byttet ut, og i dag er den store SoveUte-kategorien hos Milrab som er på tilbud.

Her får du superpriser på telt, liggeunderlag, soveposer, hengekøyer, turkjøkken og mye mer. Hvis du er på jakt etter julegaver til friluftsinteresserte venner eller familiemedlemmer, finner du garantert mye interessant på salget!

Vi har laget en topp 5-liste over noen av de beste kjøpene du gjør hos Milrab på Cyber Monday:

1. Telt 

Du kan spare opptil 40 % på de fantastiske teltene fra MSR.

2. Soveposer

Soveposer fra Mammut, Rab, Therm-a-rest, Sea To Summit og flere leverandører er satt ned med opptil 50 %.

3. Liggeunderlag

Liggeunderlag fra Exped, Mammut, Therm-a-rest, Mountain Equipment og flere produsenter er rabattert med opptil 50 %.

4. Hengekøyer

Du kan nå spare opptil 45 % på hengekøyer fra Ticket to the Moon, ENO, Sea To Summit og flere leverandører.

5. Turkjøkken

Du kan spare opptil 50 % på produkter knyttet til å spise ute fra de beste merkevarene du kan finne. Se hele utvalget her.

Se hele Cyber Monday-salget til Milrab her!

Black Friday-salg på alt du trenger til fisketuren

Skittfiske, butikken for deg som driver med fisking, har virkelig satt i gang sitt Black Friday-salg i dag. Det er med andre ord store muligheter for å gjøre et kupp på utstyr, enten til deg selv eller som julegave til fiskeentusiasten.

Her er noen kupp fra salget.

Shimano Forcemaster fiskestang – 73% rabatt

Kinetic sluksett – 40 % rabatt

Savage Gear 3D Minnow Pop Walker

 

Sundridge flytedress – 45% rabatt

Pool 12 Havsöring håv – 60% rabatt

Her finner du resten av salget til skittfiske.

Søsterbutikken til Skittfiske,  Skittjakt, har også startet Black Friday-salget sitt. Sjekk for eksempel dette tilbudet:

Bergans Wiglo LT4 Personer telt – 30% rabatt

Ta også en titt på denne kvalitetssoveposen, satt ned med 30%.

Her finner du resten av salget til Skittjakt.

Black Weekend: Opptil 70% rabatt hos Miinto

Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige Norges motebutikker forent under Miinto -nettverket. ‬‬‬Du finner altså et stort utvalg av herre-og damemote under ett sted. I dag kan du gjøre kupp på populære merker som Gant, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein og By Malene Birger.

Miinto har i dag opptil 70% på en mengde produkter.

Se dameklær på salg her.

Se herreklær på salg her.

Her er noen av de beste kuppene du kan gjøre under Black Weekend.

Damefavoritter:

Overdel fra Camilla PihlSort kjole fra Second FemaleGullskjede fra Isabel MarantLeopardkjole fra GanniSkjerf fra Second FemaleStrikkegenser fra Second Female

Herrefavoritter:

Hettegenser fra KenzoSolbriller fra Philipp PleinT-skjorte fra Philipp PleinJakke fra AdidasSneakers fra Adidas

Dra på tidenes alpereise til en billig penge

Alpereiser er Nordens største arrangør innen skireiser på Alpene med nærmere 50 000 gjester hvert år. I dag den 29.november kan du spare så mye som 60 prosent på din skiferie. Velg mellom destinasjoner i Italia, Østerrike og Frankrike.

PS: Som sikkerhet i virksomheten har Alpereiser stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet.

Black Friday-rabatten gjelder kun i 24 timer.

Her er noen av skidestinasjonene du kan gjøre kupp på:

St. Anton (I Østerrike, partyliv, shopping i Innsbruck, skikjøring for de kravstore og for alle)

St. Anton er kanskje den mest omtalte skiresorten pga sitt heftige partyliv, men det skal da også oppleves en gang. I hvert fall må du få med deg den berømte afterskibaren Mooserwirt som du finner midt i bakken og som selger mer øl enn noen andre barer i Østerrike, til tross for at sesongen er så begrenset.

Se pakkereiser til St. Anton hos alpereiser.no!

Men samtidig skyldes kanskje partykulturen den gode, østerriske stemningen som finnes her fra før. I tillegg er det ikke til å stikken under stol at St. Anton faktisk er blant de beste skiresortene i Alpene, med sitt fantastiske løypenett på hele 280 km og hele 84 heiser. Det er også St. Anton som har fått tilnavnet alpinsporten vugge.

Et preferert valg for de som vil ha litt av alt, og en god miks må det jo være, for de som først har vært i St. Anton reiser som oftest kun tilbake hit.

Priseksempler om du reiser i februar:

Saalbach (Både familievennlig og et partysted i Østerrike)

Det sies at Saalbach er den hyggeligste byen i Alpene, og den mest familievennlige sier andre. Og dette til tross for at den også har rykte på seg for å være et bra partysted.

Med et bilfritt sentrum og et skiområde som er blant verdens beste, så skal du ikke se bort i fra at alle påstandene om Saalbach er korrekte, og at dette kan være svaret på dine drømmer om en herlig skiferie.

Se pakkereiser til Saalbach hos alpereiser.no!

Saalbach frister med hele 70 heiser og 270 km med preparerte løyper, og selvfølgelig masse hyggelige restauranter og lunsjsteder hvor du kan nyte maten i solen til tonene av tirolermusikk.

Priseksempler om du reiser i januar:

Sportskuppene du gjør under Black Friday

Om du trener mye, lite eller har lyst til å begynne – det er nå du bør sjekke om det du trenger eller ønsker deg for å få opp motivasjonen er på salg. Mange av disse produktene er også perfekte julegaver til en sporty venn eller familiemedlem. Under har vi valgt ut noen av våre favoritter fra salget.

1. Tredemølle – sjekk prisen!

En tredemølle er en skikkelig investering, og nå kan du gjøre et kupp på nettopp tredemøller. Denne er det ca halv pris på, og i dette tilfellet har det mye å si.

Sjekk resten av utvalget av tredemøller på salg her.

2. Lett dunjakke fra Jotunheim

Denne er superlett, og perfekt for både hverdagsliv og friluftsaktiviteter. Satt ned fra 999 til bare 299, hvis du er medlem.

Her finner du den. 

3. Allround toppturski

I dag får du testvinneren til en riktig god pris. Slått ned 1750 kr.

4.adidas Ultra Boost 19

Denne klassiske løpeskoen får du nå til kun 1 139 kroner, altså med 40% prisreduksjon. Den er på salg i flere farger.

 

Trykk her for å se skoen!

5. Tights – lagt til flere!

Etter ekstrem pågang har tights.no fått inn flere av disse, som er satt ned fra 699 til 199. Her gjør du et skikkelig kupp!

6. Fotballsko fra Puma

60% på gode fotballsko er knall.

Sjekk også denne fotballen, satt ned med 65%.

7. Multisportklokke fra Garmin

En råbra sportsklokke, med blant annet pulsmåling på håndleddet.

Her finner du den.

Sjekk resten av Milrabs klokkesalg her.

8. Hodelykt

En hodelykt er en super julegave med bredt bruksområde. For eksempel på hytta er det gull med en slik en. 30% rabatt akkurat nå!

9. Genser fra Ulvang

En deilig genser de fleste har på ønskelisten er den fra Ulvang! Nå får du denne til kun 799,-

10. Superundertøysett fra Jotunheim

Det er viktig med superundertøy. Nå får du dette settet til kun 179 kroner. Snakker vi kupp eller?

Nettbutikker med sportskupp:

Unisport

Antonsport

Skistart

Sportsdeal

Get Inspired

Milrab

Black Weekend-salg hos Milrab

Milrab fortsetter sitt store Black Friday-salg i helgen med de samme fantastiske tilbudene som på fredag. Du kan dermed fortsatt sikre deg mange av butikkens bestselgere til ekstreme lavpriser.

I tillegg har de utvidet salget til å gjelde ALLE briller og goggles fra Oakley, og i helgen får du dermed 70 ulike Oakley-produkter til suverene priser.

Her er fem av de beste kjøpene du gjør hos Milrab i helgen:

Oakley

Milrab.no har et stort utvalg goggles og briller fra Oakley, som egner seg utmerket for deg i bakken eller som julegave. Spesielt populær er Flight Deck-serien, som har vært en bestselger i en årrekke. I helgen er brille og goggles fra Oakley satt ned med opptil 40 prosent. Se hele de store Oakley-salget her!

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium

Denne sportsklokken har vunnet en rekke tester og har vært blant de beste klokkene i en årrekke før de nye Fenix 6-modellene kom i høst. Milrab.no har fått 10 reviews på Garmin Fenix Plus hvor samtlige er 5/5 stjerner. Nå har du muligheten til å kjøpe klokken til kr 5899, som er den billigste prisen i Norge noensinne.

Milrab.no har også best priser på en rekke andre puls- og GPS-klokker fra Garmin akkurat nå. Sjekk det store utvalget av billige Garmin-modeller her! 
Milrab har også en prisgaranti på alle klokker under Black Friday.

Suunto 9 + ekstra lærreim

Suunto 9 er en avansert multisport GPS-klokke med smartfunksjoner, lang batteritid (opptil 14 dager) som dekker både behovene til mosjonister og atleter. Nå kan du få klokken til den laveste prisen den noen gang har vært registrert i Norge. Du får med med en ekstra lærreim i tillegg. Varer så lenge det er lager hos Milrab.no. Suunto 9 (med bonusreim) koster nå kun 2999 kroner – du sparer  nesten 2500!

Rab soveposer

I dag kan du spare 40-50 % på noen av de beste soveposene Rab har å tilby. Det er ikke ofte man kan spare så mye på kvalitetsmerker som Rab. Se soveposene og mer fra Rab som er på salg nå.

Sko og støvler

Milrab.no har fantastiske priser på populære skomerker Crispi, Alfa, Adidas, On og mange flere. Dette er deals du ikke vil gå glipp av!

Se hele det store Black Weekend-salget til Milrab her!

Anton Sport: Salg på hele butikken

Anton Sport. er i gang med sitt store Black Friday-salg, og nå får du minst 25 % medlemsrabatt på HELE butikken. Å bli medlem er gjort på et blunk.

Anton Sport har i tillegg knakende gode dagstilbud hver dag. Torsdag er det ekstreme rabatter på bestselgere fra blant annet Kari Traa, Johaug, Bergans og Hoka One One. Sjekk ut dagstilbudene her!

Se hele Black Friday-tilbudet her

Her er 8 populære produkter fra Anton Sport som du får til supre priser nå:

20 festkjoler på salg

Den store festsesongen er i gang, og nå er det på tide å finne den perfekte kjolen til julebord, julaften og nyttårsaften. Er du lur, kjøper du kjolen din under Black Week! Vi har sett gjennom nettbutikkene og funnet 20 festkjoler på tilbud.

Her er motebutikkene med dagstilbud 27.november

1. Na-KD -30%

2. Boohoo -30%

3. Nelly -30%

4. Fløyelskjole Jackie -30%

5. See By Chloé -50%

6. Lindex -25%

7. Boohoo -30%

8. Bik Bok -50%

9. Whyred -50%

10. Vero Moda -50%

11. Only -25%

12. Joelle -30%

13. Balmain -30%

14. 2ND Day -20%

15. Nly Eve -70%

16. Maya -20%

17. By Malina -20%

18. Nly Eve -50%

19. Boohoo -30%

20. MSGM -30%

 

Black Friday: 15 skjønnhetskupp

På Black Friday kan du gjøre noen ekte kupp, og det lønner seg å gjøre unna mye av julegavehandelen mens det er salg. Under har vi valgt ut skjønnhetsprodukter som er trygge gaver til kvinnene i ditt liv. Eller deg selv!

Estée Lauder serum – dagskupp

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II har blitt en klassiker på skjønnhetsfronten. Serumet alle elsker, som gir huden perfekt glød. Denne er det mange som vil elske å finne under treet i år.

NB! Kicks har 25% på alt av ansiktspleie i dag, torsdag (med visse unntak). Det betyr at du kan gjøre et kupp på de aller beste produktene. Se alle ansiktsprodukter på salg her.

Redken all soft heavy cream

Satt ned 53 prosent!

All soft er en av Redkens bestselgende hårserier, og det er ikke rart. Den lukter deilig, og håret elsker de luksuriøse produktene. Denne hårkuren gjør du et skikkelig kupp på nå: kun 129 kroner!

Her finner du den.

LANCÔME Hypnose Palette

Lancome Hypnose er ikke øyenskyggepaletten som har aller høyest prosent rabatt under Black Week, men den er av skikkelig høy kvalitet. På denne er 20% rabatt faktisk bra, og du er sikret en gave som vil falle i smak.

Her finner du en rekke andre paletter på salg, i forskjellige prisklasser. Opptil 60% rabatt!

Bodylotion fra Kiehls – dagskupp

Creme de corps fra Kiehls er en skikkelig luksuriøs bodylotion, som er perfekt som julegave til kjæresten, mor, svigermor, venninner eller andre du vil gjøre litt stas på. I dag er den, og alle andre kroppspleieprodukter satt ned med 25% hos Kicks.

Sjekk resten av utvalget her.

Ansiktsmaske fra Origins – dagstilbud

Dink up intensive overnight mask er en favoritt hos veldig mange, på grunn av sin unike evne til å gi fukt til huden. Denne skal brukes, som navnet tilsier, om natta.

Biotherm Lait Corporel Body Cream

Gjør et kupp på Lait Corporel i dag.

Det er en grunn til at kvinner verden over har trykket Biotherm sin bodylotion til sitt bryst. En klassiker du aldri kan ta feil med, som du får skikkelig billig akkurat nå.

Caudalie Beauty elixir

En face mist (spray som oppfrisker ansiktet) som har blitt et kult-produkt, elsket av kjendiser og makeup-artister. Denne skal glatte ut fine linjer, stramme inn porer og gi huden en umiddelbar glød. Nå er den satt ned med 35 prosent.

Her finner du den.

TIGI Bed Head

Bare 155 kr for shampo og balsam i 750 ml-størrelser er helt vilt billig. TIGI Bead Head er en serie de fleste kjenner til, med gode produkter. Finnes også i flere typer, den på bildet er for hår som trenger litt ekstra pleie.

Du finner flere varianter her.

DECLÉOR Hydrating Discovery Kit

Deilig hudpleie fra et kvalitetsmerke de fleste kjenner til. Gavesett er de perfekte julegavene, og dette er intet unntak.

Starskin ansiktmaske

Ansiktsmasken bærer det noe kompliserte navnet «The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask», men ikke la deg skremme. Såkalte sheet masks er i vinden, og de fleste vil synes det er deilig å få en slik til jul. Eller kanskje du trenger den selv, midt oppi førjulsmaset?

Her finner du den.

Sjekk resten av salget til Coverbrands her.

Anastasia gavesett

Ikke direkte et Black Week-kupp, men like fullt et kupp. Du får Eyeshadow Palette Vault Gift Box fra Anastasia til kun 695, mot en verdi på 1097. En skikkelig luksusgave!

Se nærmere på settet her.

Clarins gavesett

Et sett de fleste vil bli glade for å få til jul.

Dette gavesettet er helt supert. Tre virkelig populære produkter fra Clarins: Lipglossen Natural lip perfector, sminkefjerner til øyensminken og en super maskara. Nå får du 25 prosent rabatt, noe som gir en riktig god pris.

Ta en nærmere titt her.

Her finner du flere gavesett.

Elizabeth Arden eight hour cream

En nydelig krem fra Elizabeth Arden.

En klassiker som har blitt det for en grunn. I dag er det 25% på alt fra Elizabeth Arden her.

PS, kjøper du produkter fra Elizabeth Arden for over 550 kroner på Blivakker, får du med en eksklusiv gave akkurat nå. Dette settet er også helt supert.

Sminkepung fra LULU’s

En sminkepung er noe de fleste kvinner trenger, og noe man ikke alltid tenker på å kjøpe ny av selv. LULU’s har blitt favorittmerket til mange, og denne er lang nok til å få plass til både tannbørste og eyeliner. Slik er den også perfekt som toalettmappe de gangene man ikke skal ha med så mye.

Her finner du den.

Redken All soft argan-6 oil

Denne håroljen fra Redken er helt nydelig. Lukter kjempegodt, og gjør håret mykt og skinnende. Argan-6 oil er satt ned med 40% akkurat nå.

Her finner du resten av salget til Blivakker.

Black week på robotprodukter

Det blir stadig flere muligheter for robothjelp i huset. Robotstøvsugere er noe de fleste kjenner til, men visste du at du også kan robot-vinduspusser? Det er Black Week, og flere nettbutikker har allerede gode rabatter på robotstøvsugere og andre roboter.

Xiaomi mi Roborock S5

Har du først kjøpt de en robotstøvsuger skjønner du ikke hvordan du klarte deg uten før. Denne fra Xiaomi er testvinner, og nå får du den til en riktig god pris. Xiaomis robot vasker også gulvet, noe du ikke vanligvis får på robotstøvsugere til en såpass god pris.

Sjekk robotstøvsugeren her.

iRobot Roomba 981

iRobot Roomba 981 er en skikkelig Rolls Royce i robotstøvsugernes verden. Den har kostet opptil 11.500 i følge Prisjakt, og er nå nede i 5990 kr. Med iAdapt® 2.0 Navigering med Smart Mapping og SLAM®-teknologi, husker roboten hvor den har vært og kartlegger huset.

Her finner du den.

Ta også en titt på denne robotstøvsugeren fra Trifo.

Vinduspusser

Robot-vinduspusseren, med det fiffige navnet Mamibot, gjør vinduspussingen enklere. Spesielt beregnet på store vindusflater, og steder der det er vanskelig å komme til.

Her finner du den.

Google Home

Google Home er et tilskudd til hjemmet man faktisk blir litt glad i. Nyttig til mange ting, for eksempel høre nyhetene om morgenen, eller spille av favorittmusikken. Nå er den satt ned med 36 % her.

Sett med støvsuger og vaskerobot

Dette settet med robotstøvsugeren iRobot Roomba S9 og iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker gir deg alt du trenger for et rent hjem. Ikke et kjempetilbud, men noe avslag. Og veldig praktisk å få alt i ett.

Her finner du settet.

Sjekk resten av Robotbutikkens Blac Week-tilbud her.

Trådløs støvsuger

Dette er ikke akkurat et robotprodukt, faktisk ikke i det hele tatt. Men, denne trådløse støvsugeren er så praktisk, og til en så god pris akkurat nå, at vi måtte ta den med. Du får den til bare 2989, mot en normalpris på 5999.

Se nærmere på den her.

Vi må også ta med noen elektriske produkter som ikke akkurat er laget for å gjøre praktiske gjøremål enklere. Disse er derimot til for å gjøre livet morsommere.

Elektrisk bil

 

Denne elektriske ferrarien fantes (dessverre) ikke da du var liten. Den ultimate gaven til bilinteresserte barn, som lar deg som voksen ha kontroll med den tilhørende fjernkontrollen. Med koden blackweek får du ytterligere 10%! Hvis du virkelig vil skjemme bort noen, trenger du ikke lete lenger.

Sjekk den her.

Gocart

Er du ute etter et helt vilt leketøy for deg og barna, er dette en sikker vinner. En gocart som lar deg spinne rundt som en villmann, nå på salg.

Se nærmere på gocarten her.

Les også: De 20 beste tilbudene på Black Week 25.november.

Gymgrossisten og Proteinfabrikken: Opptil 80 % på kosttilskudd

Gymgrossisten og Proteinfabrikken er de to største nettbutikkene innen trening og helse i Norge. Her finner du kosttilskudd, treningsmote, funksjonelt treningstøy og treningsutstyr fra kjente leverandører.

I dag kjører både Proteinfabrikken og Gymgrossisten Cyber Monday med opptil 80 % rabatt på kosttilskudd, klær, redskap og utstyr til trening.

Under finner du noen av bestselgerne fra nettbutikkene.

Les også: Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbutikken

Sjekk også salget hos Maximsport.no

Gjør Black Week-kupp på dingser hos Coolstuff

Elsker du gadgets og er på jakt etter kule dingser, har vi en gladnyhet til deg. Coolstuff startet sitt Black Week-salg mandag, og tilbudene er enda bedre enn vi kan huske fra tidligere år! Klikk deg gjennom et gadgetsunivers til fantastiske priser!

Se også:  Stor oversikt over Black Week-salgene

Gå direkte inn til salget her eller ta en titt på åtte av de mest populære produktene du får på tilbud:

1. Badebaljen for små bad (50 %)

Badekaret har vært en bestselger hos Coolstuff helt siden lanseringen i 2016, men salget tok for alvor av da prisen ble satt ned til komfortable 1395 kroner sommeren 2018. Nå får du karet til utrolige 697 kroner!

2. Zenkuru kroppspute (50 %)

Enda en av Coolstuffs absolutte bestselgere. Denne gigantiske puta skal gi optimal sovestilling. Den skal også kunne bidra til bedre avlastning for gravide, med støtte til både ben og mage. Mange bruker den også i sofaen foran TV-en eller med en god bok. Bestill her!

3. Snug Rug – pledd med ermer (40 %)

Denne Coolstuff-klassikeren er en perfekt julegave til venner og familiemedlemmer som fryser lett om vinteren. Snug Rug DeLuxehar funnet opp et langt, behagelig fleecepledd med ermer, slik at du kan holde deg varm og komfortabel selv på frosne vinterkvelder. Les mer her!

4. Zenkuru vektdyne (25 %)

Såkalte vektdyner har tatt Sverige med storm de siste årene, og den billige modellen Zenkuru vektdyne ble raskt en hit da Coolstuff tok inn det første partiet til Norge tidlig i 2019. Dynene er fylt med små glassperler som skaper et mykt trykk på hele kroppen – nesten som en stor og deilig klem. Trykket fra dynen kan hjelpe kroppen til å slappe av slik at du sovner raskere, sover bedre, stresser mindre og føler deg tryggere når du sover. Sjekk prisen her!

5. Tile sporingsbrikke (50 %)

Er du lei av å rote vekk nøkler, lommebok, mobil eller andre gjenstander? Sporingsbrikken fra Tile hjelper deg å finne gjenstandene du alltid mister. Sporingsbrikker har vært på markedet en stund, men mange av dem har dessverre ikke holdt mål grunnet dårlig rekkevidde på sporingen. Den nye generasjonen sporingsbrukker fra Tile har imidlertid fått strålende anmeldelser, og Tek.no ga den toppscore (10/10 poeng). Bestill her!

6. Brush Hero roterende vaskebørste (50 %)

En virkelig Coolstuff-klassiker som fungerer på veldig enkelt vis: Du kobler den roterende børsten til hageslangen, og vips så skrubber og skyller du samtidig. Perfekt til vask av biler, motorsykler, sykler, griller, hageredskaper, hagemøbler og husvegger. Sjekk den ut her!

7. Ekspanderende vannslange (40 %)

Nok et produkt som Coolstuff har solgt i bøtter og spann av i årevis. Den ekspanderende vannslangen er laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke og er lett å både bre ut og legge sammen på grunn av ekspanderingsevnen. Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være! Denne må du bare ha!

8. Voni City Rocker

Denne rå høyttaleren har hjul, og er derfor enkel å ta med seg til parken, hagen eller stranda. Du kobler telefonen til høyttaleren med blåtann eller AUX-kabel. Fyldig lyd med fungerende bass, selv på høyt volum. Sjekk den ut her!

Sjekk ut flere Coolstuff-favoritter på salg her!

Black Week-tilbud hos Milrab

Friluftsfavoritten Milrab er i full sving med sitt Black Week-salg og vil ha et rullerende sortiment gjennom hele uken. Onsdag og torsdag er det sko, hodelykter og klokker som står for tur. Her kan spare opptil 60 % på en rekke varer. Et stykke nedenfor finner du også et sykt tilbud på Björn Borg-boksere!

Dette er fem av de beste kjøpene du gjør på Milrab-salget i onsdag og torsdag:

Sko og støvler

Trenger du nye sko til jakt, tur, trening eller hverdags, bør du slå til nå. Blant annet kan du spare opptil 41 % på Alfa, opptil 40 % på Crispi, 50 % på løpesko fra On Cloud og 30 % på IceBug, som har blitt en av de mest populære skoene med pigger. Det er også verdt å nevne Mammut Kento High GTX, som raskt har blitt en bestselger hos Milrab. Mammut Kento for dame her, og herre her.

De populære Alfa-støvlene får du nå til knallfine priser.

Hodelykter og lommelykter

Milrab har et av de største utvalgene av hodelykter på nett og nå kan du gjøre et kupp på lykter i alle prisklasser. Blant annet kan du spare opptil 44 % på Led Lenser, 20 %+ på det meste fra Nitecore, 15 % på de fantastiske hodelyktene fra Lupine

Led Lenser-lyktene er et av Milrabs aller mest solgte merker.

Klokker

Det er de tøffe klokkene som har blitt sterkt rabattert disse to dagene. For eksempel får du 30 % avslag på Garmin Instinct Tactical og Garmin Fenix 5S, 27 % avslag på Nixon, 15 % på Navy Seals-klokkene fra Luminox og fra 20-60 % på  de populære Casio-klokkene som tåler nesten ALT.

Nå får du fantastiske priser på Garmin-klokker. Dette er Fenix 5S Plus Sapphire.

Björn Borg Sammy Winther 10-pack

Nå får du 10 boksere fra Björn Borg til utrolige 799 kroner.

Den perfekte julegaven til deg selv eller til alle andre menn. Få ryddet opp i undertøysskuffen med en 10-pack Bjørn Borg-boksere, til kun kr 79 kr per bokser. Hvis 10 blir mange, så har Milrab også 3-pack og 5-packs, hvor du sparer 22-31 %.

Rab

Du kan nå spare 40-50 % på flere produkter fra Rab. Blant annet soveposer, fleecejakker, hansker og jakker. Verdt å trekke frem er favoritten Rab Microlight-jakken, som har solgt som varmt hvetebrød så langt i november.
Sjekk ut alle Black Week-tilbudene hos Milrab her!

 

Nutrilett slanker prisene: Halv pris på alt i nettbuikken

De fleste av oss er kjente med Nutrilett. Riktig kosthold er viktig for en sunn livsstil, men hverdagen er ofte travel. Det er også lett å ty til usunne fristelser. Slik har Nutrilett et bredt utvalg av smarte, lette måltider til deg som er på farten.

Mellom 24.novemer og 1. desember kan du spare 50 % på alt i nettbutikken! Dessuten er det gratis frakt på ordre over 500 kroner.

Produktene sorteres etter tre kategorier: Get Started, Smart Meal og Snack Smart. Les mer om det her.

Les også: Slik reduserte Niklas vekten fra 120 til 99 kilo.

Her er noen bestselgere fra nettbutikken:

Tasty Tropical Smoothie – 12 stk

Nutrilett Salt Caramel Chrunch 24 stk

Nutrilett Smooth Caramel 24 stk

Nutrilett Premium Dark Chocolate Bar 24 stk

Nutrilett Toffee Fudge 5 stk

Den velkledde, single mannen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Single and ready to mingle

Snøen laver ned, og gradestokken kryper seg stadig nedover. Vi har samlet de fineste klærne som er på tilbud til menn, enten du er singel eller i fast forhold.

Sikre mote-vinnere

NLY man er verdt å sjekke ut. De har 20 % på alt i butikken, samt 25 % på alle skjorter.

Trendy jakke fra Colmar. Klikk her!

Mange sexy skjorter til 25 % rabatt som er perfekte til julebordet. Klikk her for å finne dem!

Hele 30 % på klassiske Polo Ralph Lauren skjorter. Klikk her for å finne dem!

Boozt har også stort salg i anledning Singles Day med opptil 50% rabatt. Klikk her for å se flere tilbud.

Gant Pique i forskjellige farger i bomull finner man hos Boozt. Klikk her for å se flere farger!

 

Stay Hard har også 30% rabatt – bruk koden: 1111. Klikk her for å se flere tilbud. 

Hele 50 % rabatt på utvalgte produkter. Boblejakken finner du her.

Ellos har stort salg i dag. Klikk her for å finne mange gode tilbud.

Til slutt: Selv en singel mann kan trenge en lekker morgenkåpe. Her finner du den.

Topp 10 kupp på Singles Day

Det begynner å nærme seg siste innspurt av Singles Day, og vi har laget en oversikt over 10 meget gode kjøp du bør vurdere før midnatt.

1. Provence Plus grytesett – 79 prosent avslag

2. Gasby taklampe – satt ned fra 2408 til 772 kroner

3. Sony WH-1000XM3 – rekordlav pris for det som er kåret til årets beste hodetelefoner

4. Ipad 10 tommer – 2019-versjonen til rekordlav pris

5. Samsung QE55 – årets beste tv til årets beste pris

6. Nilfisk høyttrykksspyler til 45 prosent rabatt

7. Hele det utrolige salget til Get Inspired

8. Huawei P30 Pro – årets beste mobiltelefon til årets beste pris

9. Golf 8181 fra NN.07-vinterjakke, bare fordi vi kjøpte den selv


10. Smeg ketle black – en av de kuleste vannkokerne som finnes

Interiørkuppene du gjør på Singles Day

Saken oppdateres fortløpende.

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Les også: 10 kjøkkenkupp du gjør i dag

Disse butikkene har salg på interiør nå:

Rum21 har opptil 50 % rabatt på en mengde produkter

Gjelder blant annet belysning, møbler og interiør.


Den ikonske lenestolen Jetson Classic DUX, designet av Bruno Mathsson, er på salg hos Rum21.

Royal Design har også opptil 50 % rabatt på mange produkter – kun på Singles Day

Denne elegante Louis Poulsen-lampen er på tilbud hos Royal Design

Jotex: 20 % på hele ordren din 

Gjelder også på tepper og møbler. Oppgi tilbudskode SINGLESDAY i kassen.

Kurt juledekorLuggteppeLampeKunstig juletre

Homeroom: 20 % rabatt på julepynt

Lampemesteren: Stort salg på populære lamper

Bakeren & Kokken: Opptil 78 % rabatt på kjøkken

Vase fra KählerGrytesett fra Eva TrioKniv fra GlobalDualit Vannkoker

Ellos: 20 % på alt fra Ellos Home

3-seters sofaTeppeBordLenestol

AliExpress er vinneren av den store handledagen

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba (som har både Alibaba og Aliexpress som handelsplattformer) alene for drøyt 30 milliarder dollar. I år virker det som rekorden knuses.

Her finner du en fin oversikt over hva de har, og produkter med opp til 90% rabatt. På AliExpress finner du det meste av det du leter etter. Kjøkkenutstyr, elektronikk, sportsutstyr, solbriller og klær for å nevne noe. Dette er noen av de kuleste produktene de har med store rabatter:

Casio G Shock smartklokke (50% rabatt)

Veske fra Kate Spade (76% rabatt)

Apple Airpods 2. generasjon (27% rabatt)

Praktisk sminke- og smykkeveske (48% rabatt)

Originale Uggs (41% rabatt)

 

Drone med 4K kamera og GPS-lokasjon (39% rabatt)

Kanskje tidenes kuleste sekk (43% rabatt)

GoPro Hero 7 Black (36% rabatt)

Amazfit smartklokke (45% rabatt)

 

Igjen, AliExpress er en av verdens største shoppingplattformer og har veldig mange ulike produkter. Ta en titt her og søk etter det du trenger.

Smågavene barna vil elske

Det er ingen tvil om at Ali Express er gode på salg, og nå får du ekstra gode priser på de allerede ekstremt billige varene.

Under har vi plukket ut noen barneprodukter som er perfekte til alt fra kalendergaver til juleverksted eller bare små ekstragaver til jul. Eller kanskje barna bare trenger noe å pusle med når været er kaldt og det frister mest å være inne?

Til å pusle med

Kjempefine perler til en latterlig billig penge

Plastelina – Hvorfor ikke gå for alle fargene på en gang?

Klistremerker – Hvorfor bruke mye penger på klistremerker, når du kan få en hel haug nesten gratis?

Klistremerkepenner – Disse slår garantert an hos de små. Med en slik penn kan det dekoreres i timesvis!

Vannmagi – Her «maler» du frem magiske bilder, bare ved å bruke vann.

Sjablonger – Med disse kan små og store barn lage de flotteste figurer.

Figurer og andre leker

Treleker – Her finner du alt fra xylofon til stabletårn.

Lekefigurer – 16 småfigurer inspirert av Avengers.

Prinsesser – Sett med 5 prinsessefigurer, til ca samme pris som én i lekebutikkene her hjemme.

Kjempesøt koserev – Denne kommer i flere forskjellige størrelser og farger, og koster en brøkdel av det vi er vant med.

Paw Patrol – Sett med figurer «inspirert» av Paw Patrol, i kjøretøy.

Gravemaskin/truck  – Denne kan du sette sammen til mange forskjellige maskiner

Racerbiler – Her får du en pakke med åtte små racerbiler, morsomt pakket inn i noe som ser ut som brusbokser.

Racerbiler med fjernkontroll – Disse er også latterlig billige, med tanke på at du får 8 radiostyrte biler.

Julesokker baby – Kanskje ikke en leke, men denne må med. Hvis det er én ting det er dumt å bruke mye penger på, så må det være julesokker til babyer.

Bygge og stable

Treklosser – Dyreklosser du kan stable, av høy kvalitet.

Fargerike lekeklosser – Disse er også supre å stable.

Magnet-byggesett – Sett med 114 kontruksjonsmagneter, supre til å bygge alt mulig med.

Prinsesseslott – Med dette settet kan du bygge et prinsesseslott. For mange blir det ikke mer stas enn det.

Gårdsdyr – Disse søte dyrefigurene er kompatible med Duplo.

Sjekk hele det enorme utvalget til Ali Express her. 

 

Erotikk-kupp på Singles Day

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene.

Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Les også: Årets erotiske julekalendere

Vi har sjekket hvilke tilfredsstillende salg de erotiske nettbutikkene slår til med i dag:

Kondomeriet har 30 – 70 prosent rabatt på utvalgte produkter for menn og kvinner. Sjekk tilbudene her!

Denne klirotisvibratoren er satt ned med hele 70 % hos Kondomeriet i dag.

Hos Sinful er det også Singles Day-tilbud for både menn og kvinner. En rekke populære vibratorer er satt ned i pris, og mennene kan blant få rabatt på flere penisforlengere. Se alle salgene her!

Dette populære settet for penisforstørrelse er på salg hos Sinful i dag.

Nytelse har også flust av pirrende tilbud i dag. Her er det favoritter for både menn og damer på salg. Handler du for over 200 kroner, er det også fri frakt. Sjekk alle salgene her!

Denne hendige reisevibratoren er på salg his Nytelse i dag.

Les også: Dette er det siste innen sexleketøy for kvinner

10 kjøkkenkupp på Singles Day

Det er mange gode kupp som kan gjøres på Singles Day, en shoppingdag som er den 11.11 hvert eneste år. Opprinnelig kommer dagen fra Asia, men nå er den her i Europa og Norge også.

Vi har plukket ut noen virkelig gode kupp for kjøkkenet under.

Få full oversikt over salgene her

1.  Bestikksett fra Mareld – supertilbud med normalpris 1 295 kroner, nå kun 399 kroner

Settet med 24 deler inneholder 6 kniver, 6 gafler, 6 skjeer og 6 teskjeer.

Her kan du kikke nærmere på det

2. Le Creuset kjele 6l – nedsatt fra 1799 til 1259,30

Denne kjelen er den vi selv bruker oftest. Særdeles sliteserk og i akkurat den perfekte størrelsen.

Her finner du kjelen

3. Whiskykaraffel med 4 glass – med 11 prosent rabatt

Denne karaffelen er stilig og rimelig, en fin gave til deg selv eller andre.

Her finner du den

4. Rubiscon induksjonsplate – 299 nedsatt fra 599,-

Dette er en perfekt greie å ha når du skal lage mat på større fester eller bursdager. En ekstra kokeplate som kan stues vekk når du ikke trenger den.

Her finner du platen

5. Coleman Fyrestorm PCS kokesystem

Vi vet vi strekker det langt med kjøkken her, men utendørs kjøkken er også kjøkken – og med 53 prosent avslag er vi ganske sikre på at dette er en vinner for mange.

Her finner du systemet

6. Adelberg støvsuger

Denne støvsugeren er fin å ha på kjøkkenet, og kommer nå til en superpris. Vi sjekket prisen for det siste året, og laveste pris har vært 869 kroner. Nå er prisen 549.

Her finner du den

7. Champion pastamaskin

Super pastamaskin som lar deg lage den ferskeste pastaen du kommer over. Laveste pris noensinne – sjekket!

Her finner du den

8. Bosch blender

Rekordbillig nå – 499 kroner mot 1 195 som normalpris.

Her finner du den

9. Moccamaster H 931

Vår absolutte favoritt på kaffefronten til rekordbillig pris.

Her finner du den

10. Provence Plus grytesett

Den perfekte gaven til den som har flyttet ut eller inn et nytt sted. Med 79 prosent rabatt!

Her finner du settet

Les også: De beste elektronikk-kuppene på Singles day

Vi følger alle salgene direkte på Singles day her

Fantastiske priser på verktøy

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene.

Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Følg Singles Day-salgene live her!

Verktøyspesialisten Staypro er en av nettbutikkene som kliner til med et stort under årets Singles Day. I dag har de samlet 11 tilbud fra 11 ulike leverandører til fantastiske priser. Gå direkte til salget her, eller sjekk vår topp 10-liste:

Bordskrutrekker fra Milwaukee (50 % rabatt)

Verktøypakke fra Milwaukee (45 % rabatt)

 

Hørselvern fra Pelrot med innebygd DAB- og FM-radio (66 % rabatt)

 

Hørselvern med bluetooth fra Pelrot (41 % rabatt)

 

Vinkelsliper fra Bosch (47 % rabatt)

Verktøypakke fra Dewalt (44 % rabatt)

Sirkelsag fra Dewalt (32 % rabatt)

Dusjsett fra Grohe (60 % rabatt)

 

Takdusjpakke fra Grohe (50 % rabatt)

 

Høytrykksvask fra Nilfisk (47 % rabatt)Sjekk alle Singles Day-tilbud hos Staypro her!

Milrab feirer Singles Day

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har Singles Day blitt en handelsdag, der stadig flere butikker feirer med gode tilbud.

Handledagen er stor i Asia, i 2018 omsatte Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar. Den store handledagen har blitt stadig mer populær også i Norge og Europa de siste årene.

Milrab, som er en norsk gigant innen friluft, villmark, trening og militære produkter, feirer Singles Day med knalltilbud på en rekke produkter til turen.

 

De slår til med en rekke tilbud på smartklokker fra kjente merker som Suunto, Garmin og Polar.

Den populære Suunto Core får man hele 54% rabatt på i dag. Det er også tilbud på flere klokker fra Suunto.

SUUNTO Core - Klokke - All Black

Smartklokken Polar M430S er satt ned 44% for anledningen. Resten av klokkene fra Polar finner du her.

POLAR M430 S - Klokke - Hvit (90067355)

 

Dette er også dagen for å slå til på sko, terrengskoene fra On, er satt ned med hele 50%.

De har tilbud på alle typene fra On;

Cloudventure, Cloudace, Cloudflow, Cloudsurfer, og On Cloud.

On Cloudventure W - Sko - Sand/Wash (100038-1111)  On Cloudace W - Sko - Ruby/Lava (100020-1065)  On Cloudflow W - Sko - Spice/ Flash (100024-1676)

Turstøvlene Alfa Jerv, Alfa Bukk og Alfa Bever er også satt ned hele 30% kun i dag.

 

 

ALFA Jerv A/P/S GTX - Sko (511-512-221)ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)ALFA Bever Perform GTX - Sko (519-512-401)

 

Sportsbriller fra det anerkjente merket Oakley, er satt ned med opp til 48%. Der finner man blant annet de populære sportsbrillene Oakley Radar Ev Path, Oakley Jawbreaker Prizm, Oakley Jawbreaker Retina og Oakley Flight Deck Black.

Oakley Radar Ev Path - Prizm Sapphire Snow - Sportsbriller Oakley Jawbreaker Prizm - Polished White - Sportsbriller Oakley Jawbreaker Retina - Sportsbriller - Prizm Road Oakley Flight Deck Black - Prizm Torch Iridium - Goggles (OO7050-33)

 

Her finner du alle sportsbrillene fra Oakley.

Med opptil 30% rabatt på boxere fra Björn Borg, kan man smelle til med en tidlig julegave til seg selv eller noen man er glad i.

Björn Borg Sammy Solid 3pack - Boxershorts - Blue Depths (9999-1024-70101)

Det er også 40% rabatt på hengekøyer fra Ticket To The Moon.

Ticket To The Moon Original - Hengekøye - Lilla/ Marineblå (TMO3006)Ticket To The Moon Original - Hengekøye - Olivengrønn/ Khaki (TMO2422)

Her finner du hele oversikten.

 

 

 

De beste elektronikk-kuppene på Single’s day

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

CDON har 11 prosent på hele butikken, noe som betyr avslag på alt fra Playstation til Xbox, samt alt annet som finnes av spill og elektronikk som butikken har. Få full oversikt her. 

  1. Bose Quiet Comfort 35 II – kun 2690 kroner (laveste pris sjekket 11.11.19) nedsatt 1300 kroner!
  2. LG 75UK6200 – Ultra HD-tv til superpris – kun 9 990 kroner (laveste pris sjekket 11.11,19, 3 000 kroner under konkurrent)
  3. Nespresso Essenza MiniC30 – kun 511 kroner (laveste pris sjekket 11.11.19)
  4. Samsung QE65  årets beste TV til superpris (laveste pris sjekket 11.11.19)
  5. Apple iPad 2019 – rekordbillig pris nå på 3690 (laveste pris sjekket 11.11.19)
  6. Huawei P30 Pro – rekordpris på telefonen som ble kåret til årets beste i 2019 (laveste pris sjekket 11.11.19)
  7. Smeg Kettle – vannkoker i kult design til rekordpris (laveste pris sjekket 11.11.19)
  8. Snøfreser MTD Optima ME 66 2-trinns (superpris sjekket 11.11.19) 
  9. Xiaomi MI Roborock s5 – testvinneren på robotstøvsuger (superpris 11.11.19)
  10. Nilfisk E 145 høyttrykksspyler til 45 prosent rabatt 

Følg alle salgene direkte her

Singles Day: Festkjoler på salg

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Er det én ting man har mye bruk for i tiden fremover, så er det fine kjoler. Og hva er vel bedre enn tilbud på nettopp det? I dag er det mange som har gode tilbud på festkjoler, og Høyer kjører på med 20% på alle kjoler med rabattkode singleladies.  NA-KD gir deg 22 % på alt ut dagen, mens Wakakuu har 15% på utvalgte plagg. Det er med andre ord nå du bør sikre deg årets kjole til en av førjulstidens mange festligheter. Kanskje du til og med finner selve julekjolen eller nyttårskjolen?

Under har vi valgt ut noen kjolefavoritter, alle på salg i dag.

Sort blondedrøm fra By Malina

Rålekker kjole fra By Malin. Denne er en ny variant av den klassiske Carminekjolen, er gir deg garantert alles oppmerksomhet. Du finner den her. Husk at du får 20% rabatt med koden singleladies.

Ikonisk svart kjole fra Pia Tjelta

Denne kjolen gjør akkurat passe mye ut av seg. Du finner den her.

Se også vår livedekning av dagens store salg her.

Elegant rød kjole fra By Malene Birger

Denne kjolen fra By Malene Birger fungerer både til fest og til julelunsjene. Rødt er en farge som gjør seg ekstra godt i tiden fremover, og denne er en klassiker.

Glitrende partykjole fra Samsøe Samsøe

Med denne kjolen fra Samsøe Samsøe kan du glitre deg gjennom vinterens fester. Rålekkert med de lange ermene. Husk rabattkode singleladies!

Stilren fløyel fra IRO

Iro er kjent for sine moderne snitt og lekre plagg, og denne kjolen i fløyel er ikke noe unntak. Den dype utringningen gjør kjolen ekstra glamorøs. Her finner du den. Sjekk også denne kjolen med liknende snitt, i gull.

Grønn velvetkjole fra NA-KD

Grønn er en farge som sjeldent slår feil, og en klassiker når det gjelder julekjoler. Denne fra NA-KD passer både i familiemiddagene og på fest. Bruk koden iloveme på NA-KD.

Metallisk festkjole fra Gestuz

Denne kjolen har glitrende metalltråder, og kommer i en flatterende lengde. Se nærmere på den her.

Glitrende kjole med spennende rygg

På denne kjolen er det ryggen som gjør mest ut av seg.  Foran er den enkel og stilren, og bak blir du en liten julegave med den søte sløyfedetaljen.  Her finner du den.

Blonder og stas fra By Malina

Med denne kjolen fra By Malina blir du garantert lagt merke til. Går du for denne, er smykker unødvendig – selv til fest.

Paljettkjole fra Gestuz

Denne kjolen fra Gestuz har en lekker blåfarge, og paljettene gjør den perfekt til fest. Perfekt til jul eller nyttår.

Elegant kjole i 100% silke

Denne kjolen fra Lupe er absolutt ikke billig, men så er det også håndlaget og i 100% silke. De lange ermene og den dype v-halsen gjør at det synes tydelig at kjolen er av det eksklusive slaget. Når prisen er så høy som på denne, utgjør 15% rabatt faktisk litt forskjell.

Kort metallisk kjole fra IRO

Denne kjolen fra IRO har stilige volangdetaljer, og er temmelig kort. Det fungerer veldig fint, når selve kjolen er såpass løs i fasongen. Den er ikke billig, så det kan lønne seg å slå til mens det er 20% hvis denne er noe du kunne tenke deg til årets festsesong.

Elegant sort kjole fra By Malina

Denne kjolen oser av klassisk eleganse, samtidig som den er iøyefallende med de lekre volangene. Like fin til juleselskap som til nyttårsaften eller fest med jentene.

Gå til kjolesalget til Høyer

Gå til kjolesalget til Wakakuu

Gå til kjolesalget til NA-KD

Ellos har også en del kjoler på 30% rabatt, sjekk utvalget her.

Singles Day 2019: Her kan du følge med på vårt livesenter

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen i året hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Sjekk vår livefeed helt nederst i saken!

Det er mange nettbutikker med flere gode tilbud i dag. Gjennom livefeeden vår får du oversikt over de beste kuppene du kan gjøre i dag. Vi oppdaterer feeden fortløpende, så følg med!

Les også: Gjør deg klar for Black Friday 2019

Stort Singles Day-salg på bilpleie

Singles Day er opprinnelig en stor asiatisk handelsdag som er blitt stadig mer populær i Norge og Europa de siste årene. Singles Day (11.11.) har sitt opphav som en anti-valentinsdag i Kina, og den har utrolig nok blitt dagen hvor det handles mest på nett i verden. I 2018 omsatte giganten Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar.

Bilpleiekongen er en av de norske nettbutikkene som kliner til med stort salg under årets Singles Day. I dag får du en rekke populære bilpleieprodukter til svært hyggelige priser, og vi har plukket ut ti favoritter fra salget:

AVA P80 Limited Edition

Den største modellen til en av markedslederne innen høytrykksspylere. Dette produktet leveres klart til bruk og passer til de aller fleste oppgaver. Sjekk tilbudsprisen!

AVA P80 Master Pluss

Denne spyleren vant soleklart en test i TEK.no i 2018. «AVA P80 Master er den råeste høytrykksspyleren vi har testet … Og den er norsk!» skrev Tek.no i sin test. Sjekk tilbudsprisen!

AVA P80 X

En kraftigere og råere variant av testvinneren over. Sjekk tilbudsprisen!

Autoglym Polar Blast

Autoglym Polar Blast er en skumsåpe beregnet for bruk i skumkanon som gir et tykt lag skum uten å tære på beskyttelsen din. Sjekk tilbudsprisen her!

Autoglym Polar Wash

Autoglym Polar Wash er en høy konsentrert bilshampoo i skumform. Denne er laget slik at du skal skumme ned hele bilen og jobbe over med en vaskehanske eller svamp. Sjekk tilbudsprisen!

Carwise DCD – 21 DA Poleringsmaskin

Denne oscillerende poleringsmaskinen med 21 mm utkast (bane) en er usedvanlig skånsom mot lakken. Sjekk tilbudsprisen!

Rain X Repellent

Dette vannavvisende belegget holder vann, skitt snø og slaps unna ruta, slik at du hele tiden har klart utsyn, med minimal bruk av vindusviskerne. Sjekk tilbudsprisen!

 

Waxaddict Kudos –keramisk SiO2 hybridvoks

Kudos er en av Waxaddicts mest avanserte vokstyper. Sjekk tilbudsprisen!

Soft99 Hydro Gloss Wax Water Repellent Type

Vannbasert voks som kan brukes på alle farger. Er lett å legge samtidig som den gir en fantastisk vannavstøtende effekt. Sjekk tilbudsprisen! 


Rupes BigFoot LHR 15 MKIII Solo

Denne poleringsmaskinen har fått bedre trigger, hartighetsjustering og andre ting på utsiden av maskinen som gjør den enda bedre enn den meget populære forgjengeren, MKII Solo. Sjekk tilbudsprisen!

Se hele Singles Day-salget hos Bilpleiekongen her!

Kontakt oss

Vi satser stort på Black Friday og Black Week på våre nettsider.

Dersom dere driver en nettbutikk og ønsker å stå oppført på sidene våre, kan du ta kontakt med:

 

Mariya Valcheva: mariya.valcheva@nettavisen.no

Thomas Gulbrandsen: thomas.gulbrandsen@nettavisen.no

 

 

 

Black Friday 2020

Nå er det ikke lenge igjen til Black Friday 2020. På denne siden vil vi følge alle de gode tilbudene slik at du får full oversikt over hvor de beste tilbudene er.

Black Friday er i år 27. november og dermed ikke lenge før jul, det er derfor en ypperlig sjanse til å være tidlig ute med julegavehandelen.

Følg med, mange butikker begynner tilbudene allerede mandag 23. november og kjører Black Week helt fram til Cyber Monday 30. november. Vi vil holde deg oppdatert gjennom hele handleuken.

Black Friday 2019

Nå er det ikke lenge igjen til Black Friday 2019. På denne siden vil vi følge alle de gode tilbudene slik at du får full oversikt over hvor de beste tilbudene er.

Black Friday er i år 29. november og dermed ikke lenge før jul, det er derfor en ypperlig sjanse til å være tidlig ute med julegavehandelen.

Følg med, mange butikker begynner tilbudene allerede mandag 25. november og kjører Black Week helt fram til Cyber Monday 2. desember. Vi vil holde deg oppdatert gjennom hele handleuken.

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.