DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Årets viktigste handledag, Black Friday, er snart i gang i Ålesund. Mange i Norge omtaler også denne dagen som Svart Fredag. Det kan fort bli kaos i butikkene, og de mest populære produktene kommer til å bli revet vekk fra hyllene i Ålesund. Orker du ikke kø, mas og stress, bør du derfor sjekke ut salgene til de største nettbutikkene. På Nettavisen Black Friday får du god oversikt over de beste tilbudene og kjøpene på nett, og vi oppdaterer deg live hele døgnet. Se tilbud og priser for Black Friday Norge i 2017 hos Nettavisen.

De mest populære nettbutikkene

BUTIKKENE DU MÅ FØLGE MED PÅ BLACK FRIDAY

Ålesund Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!