DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Singels Day: Skjønnhetsprodukter

Unn deg litt ekstra velvære under Singles Day!

Dagen for alle single, som inntreffer 11.november er den perfekte dagen for å gjøre stas på seg selv. Skjønnhets- og pleieprodukter er aldri feil og i dag vil KICKS gi alle oss single ekstra oppmerksomhet i form av fantastiske tilbud!

Her finner du oversikten over alle nettbutikkene som feirer Singles Day og tilbyr de beste salgene, tilbudene og rabattkodene !

HJEMMESPA

Siden 11.november faller på en lørdag er det den perfekte anledningen til å stelle i stand en aldri så liten hjemmespa. Tenn deilige duftlys, lag et fotbad, ta på en pleiende maske eller skrubb huden ren. Kicks gir deg hele 50% på utvalgte produkter. KLIKK DEG INN TIL SINGLESDAY HER!

 

Den populære skjønnhetsbutikken frister i tillegg med et aldri så lite salg. Ved hjelp av noen tastetrykk kan du unne deg en ny parfyme,leppestift, øyenskygge eller maskara.

SJEKK UT SALGET HOS KICKS HER!

Beauty

Kicks er ikke den eneste butikken som vil hylle «All the single ladies». Nordic Feel gir deg en unik rabattkode: 10% rabatt på hele din ordre med kode NETTAVISEN. Gjelder fra 11. november

.

Det er ikke feil å unne seg en ny duft, makeup eller pleieprodukter. Klikk deg inn til nettbutikken HER!