DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Kule dingser til Black Friday-priser

Elsker du gadgets og og er på jakt etter kule dingser, har vi en gladnyhet til deg. CoolStuff er i gang med Black Friday-salg og du kan klikke deg gjennom et gadgetsunivers til fantastiske priser! Faktisk kan du spare opptil 80% på enkelte produkter!

Klikk deg direkte inn til nettbutikken her eller ta en titt på de mest populære produktene:

KitchPro Cornflakes Dispenser

 

Fyll dispensere med frokostblanding, godteri, nøtter eller det du måtte ønske! I dag får du disse til 40% rabatt!


Pizzastein av lava fra Etna

Ingen sier nei takk til en pizza – hvert fall når den er hjemmelaget og toppet med godsaker. Pizzasteinen vil hjelpe deg å imponere venner og familie med lekker steinovnspizza fra Italia.

Spar 30%!

 

Hot Dog Maker

Enten du har små barn i huset eller er rett og slett uimotståelig glad i perfekte pølser – ved hjelp av denne Hot Dog Makeren vil du alltid vinne pølsefesten! Spar halv pris!


Vooni Jumpstarter Powerbank

Et meget populært produkt! Dette er en nødlader som både kan starte bilen og lade mobilen! Laderen er utstyrt med Smartclip-klemmer som leser av spenningen i bilbatteriet og forhindrer kortslutning. Dessuten får du ti forskjellige adaptere til bærbare pc-er, nettbrett og smarttelefoner!


Luftpumpe Med Trykkmåler

Oppladbar luftpumpe med trykkmåler som kan stille inn og holde ved like riktig trykk for deg mens den pumper. Du får den til 40% rabatt!


Snug Rug DeLuxe – Pledd med ermer

Hvem elsker vel ikke å tulle seg inn i et mykt og varmt pledd? Dette kan bli sett på som en bedre versjon av det vanlige pleddet – la oss kalle det Pledd.2.0!

Klikk det varme pleddet hjem til 40% rabatt!

Klikk deg innom COOLSTUFF og se flere gode dealer på festlige dingser!