DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Knalltilbud på innvendig solskjerming: Rabatt og gratis montering

Dette Black Weekend-tilbudet bør du virkelig sjekke ut.

I perioden 17. til 24. november har du muligheten til å spare store penger på innvendig solskjerming hos Sesons Markiser.

Alle produkter innen kategoriene plissegardiner, rullegardiner, persienner, lamellgardiner og duette er satt ned med 20 prosent.

I tillegg tilbyr Sesons både gratis montering og befaring. Normalt koster montering 350 kroner per enhet og inntil 1500 i startup. Kjøper du for eksempel duette for fire vinduer, kan du altså spare hele 2600 kroner på monteringen alene. Rabatten på 20 prosent på produktene kommer i tillegg. Dette er trolig årets beste deal på innvending solskjerming!

Sjekk ut tilbudet her og bestill gratis og uforpliktende befaring!

Gir råd og tips på befaringen
Befaringen i forkant er gratis og uforpliktende. Sesons har proffe rådgivere som gir deg en behovsanalyse av hva du trenger av solskjerming. Er det lys, varme eller sjenerende innsyn som er utfordringen? Sesons hjelper deg med alle spørsmål og ønsker.

Sesons tar også oppmålingen gratis og gir deg råd om hvilke muligheter og begrensninger de avdekker. I tillegg får du tips om valg av farger og kolleksjoner.

Mange fordeler med innvendig solskjerming
Alle Sesons’ innvendige solskjermingsprodukter er enkle å tilpasse dine behov, og de gir et stilfullt uttrykk i ditt hjem. Samtlige produkter kan leveres i forskjellige farger, størrelser og varianter. Velg mellom manuelle eller motoriserte løsninger.

Innvendig solskjerming har mange bruksområder. De hindrer innsyn, de bidrar til å beskytte møbler fra de skadelige solstrålene, de hjelper til med å isolere på kalde vinterdager og med å holde varmen nede på varme sommerdager – og de gir et flott preg på rommene innvendig.

* Tilbudet gjelder kun for husstander på Østlandet.

Sjekk ut Sesons’ Black Friday-tilbud her og bestill gratis og uforpliktende befaring!