DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Her tror vi det blir interiørsalg på Black Friday

Interiør er kjempedyrt - Black Friday er en gylden mulighet til å gjøre en god deal.

Det er under en måned igjen til den store shoppingfesten 24. november.

I mellomtiden jobber vi for å skaffe deg de beste tilbudene denne dagen. Nettavisens shoppingavdeling vil jobbe døgnet rundt – servere tilbudene LIVE fra 00:00 natt til fredag.

Hvis du er ute etter billige møbler, lamper på salg, pyntegjenstander til en billigere penge, kontinentalseng på salg eller andre interiør-produkter, er Black Friday dagen å handle på. Vi skal saumfare nettbutikkene for de beste kuppene, slik at du enkelt kan kjøpe sofa på salg, tepper på salg, den perfekte lenestolen, designerlamper på salg – you name it.

Selv om det fortsatt er noen uker til den GIGANTISKE handledagen Black Friday, også kalt svart fredag i Norge, er vi i gang med forberedelsene.

Hvorfor handle interiør på nett

Ved hjelp av noen tastetrykk kan du oppdatere både garderoben, sminkepungen og ikke minst interiøret hjemme. Det finnes en flust av nettbutikker som lar deg klikke hjem både store og små møbler, pyntegjenstander, lamper og andre interiørprodukter – og det beste av alt er at de nye innkjøpene blir levert rett på døren!

Du slipper å kjøre frem og tilbake til møbelbutikken, stå i kø, ordne transport og bruke halve dagen på all mulig logistikk. Dette gjelder spesielt på Black Friday da butikkene kjører de råeste tilbudene og mennesker står i kø lenge før åpningstider. Du har vel sett overskriftene der mennesker har overnattet foran butikkene under Black Friday for å sikre seg de beste kuppene.

Black Friday kan du slappe av i sofaen, ta deg en god kopp kaffe og klikke hjem en lekker lampe, en stol eller en sofa uten at det koster deg en dråpe svette.


Hvilke nettbutikker bør du sjekke under Black Friday?

Det finnes en nettbutikk for enhver smak enten du liker den minimalistiske, den skandinaviske eller den glamorøse stilen.

De beste interiør-kuppene på Black Friday tror vi du gjør her:

BlueBoxShop: Skal du arrangere en fest, barnebursdag eller venninnefest? BlueBoxShop hjelper deg med alt fra pynt til borddekking og gaver. Masse dingser, gadgets og pyntegjenstander. For å gjøre det enda enklere for deg, tilbyr de både gaveinnpakning og flere ulike kort.

Christiania Glasmagasin :Nettbutikken til en av de virkelig klassikerne innenfor butikkverdenen i Norge. Glassmagasinet som skrives glasmagasinet er en institusjon i Norge. Klikk deg innom nettbutikken under Black Friday og sjekk de gode tilbudene!

Ellos: Ellos er en av de ledende aktørene innen e-handelen for mote og hjem i Norden. Med over 1,6 millioner kunder og 400 varemerker vil alle finne noe som passer dem. Klikk hjem alt fra møbler, tekstil, belysning, dekor, tapet og elektronikk.

Lagerhaus:  Den populære butikken byr på alt fra kjøkkenutstyr til pyntegjenstander til gunstige priser. Moderne, morsomme og lekne produkter for enhver smak, men spesielt for alle som liker den skandinaviske stilen. Finnes det ikke en fysisk Lagerhaus butikk der du bor, skal du ikke nøle med å klikke deg innom nettbutikken under Black Friday!

Lune Hjem:  LuneHjem åpnet nettbutikk i oktober 2005 og var blant de første interiørbutikkene i Norge på nett. De har vunnet flere priser som blant annet Årets Nettbutikk i 2010 , og kom på andreplass i kåringen av Norges beste interiørbutikk i 2013. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av produkter, med vekt på skandinavisk design og interiør der du blant annet kan finne produkter fra GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lighting, Menu, Light Years, Lampe Gras, Ton Chairs og mange flere! Klikk deg innom nettbutikken under Black Friday og sjekk om drømmestolen eller drømmesofaen er nå på tilbud!

Glass og Interiør: Her finner du kjente merkevarer som Bloomingville, Fiskars, Global Kniver, Halvor Bakke, House Doctor, Le Creuset og mange mange flere. Er du på utkikk etter et nytt servise, bestikk, kjøkkenmaskin eller annet kjøkkenutstyr bør du klikke deg innom denne nettbutikken under Black Friday. Prisene er allerede meget snille så under Black Friday kan du gjøre eksepsjonelle kupp! Hva med en KitchenAid maskin??

Glass&Interiør

Hviit: Hviit.no er en norsk nettbasert livsstilsbutikk med showroom, kontor og lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo. Er du glad i nordisk design og den minimalistiske stilen, er dette nettbutikken for deg. Her finner du merker som HAY,  Ferm Living, Nicolas Vahe, Kâhler, Day Birger Et Mikkelsen, Lyngby, Skagerak og mange mange flere.

FurnitureBox: Furniturebox ble grunnlagt i Sverige år 2006. Siden da har Furniturebox vokst med en utrolig fart, og vi finnes i dag etablert som nettbutikk i flere europeiske land og også med fysisk butikk i Stockholm, Sverige. Stikkord som kvalitet, prisvennlighet og førsteklasses service er det nettbutikken ønsker at kunder skal assosiere dem med. De tilbyr et sort og håndplukket sortiment innenfor inne- og utemøblement til en meget rimelig pris.

Indiska: Mange har falt for den hippie-inspirerte butikken som byr på både mote og innredning. Deres fargerike print og unike stil frisker opp ethvert bord, stue og interiør.

Room21: En av de mest populære og velkjente interiørbutikkene på nett – og mange nordmenns favoritt. Hos Room21 kan du shoppe noen av Europas ledende designermerker og møbelprodusenter. Kjøp lamper, møber, sengeklær, sofaer, radioapparater, glass, tepper og mye mye mer fra merker som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm og mange flere.

Bedre nætter: Her finner du alt du måtte trenge til soverommet. Elegante priser, komfortable madrasser, myke dyner og alt du måtte ha behov for å få den beste nattesøvnen mulig.

Design Belysning: Nordmenn har fått en ny besettelse når det kommer til innredning og belysning er en av dem. Vi får rett og slett ikke nok designerlamper som både pynter opp ethvert rom, men først av alt setter den riktige stemningen. I nettbutikken finner du lamper til blant annet baderom, kjøkken, stue og utebelysning.

Vakrerom: Vakre Rom ble etablert i 2011 og er en inspirerende og flott interiørbutikk på nett. Alle produktene hos Vakre Rom er nøye utvalgt og en blanding av nytt og vintage fra Kina, norsk design, klassisk, noe industrielt,og deilige tekstiler.
Noen av deres leverandører er : Tine K Home, House Doctor, Senze of Joy, HK Living, Zilalila, Blomme, Secrets by B m.fl.

Confident Living: En svensk familiebedrift som har vokst seg til å bli en av Sveriges ledende forhandlere innen møbler og hjemmeinnredning på nettet. Hos ConfidentLiving skal du kunne finne moderne design & innredning, uansett hvor du bor i Norge, hvilket budsjett du har og hvor mye tid du har.

KitchenTime: Ser du etter kjøkkenredskaper og utstyr er dette butikken for deg. Fri frakt over 999 kroner. Sjekk ut nettbutikken under Black Friday for gode kupp!

Lampemesteren: Designerlamper fra dansk nettbutikk med 100 dagers returrett. Fraktfritt om du bestiller for over 999 kroner. Prisene er inklusive toll og moms.

Jotex: Jotex sin filosfi er at dutt hjem er et sted du trives i, hvor du skal uttrykke din individuelle stil og være deg selv. Derfor har de også et bredt og unikt utvalg av alt innen møbler og interiør.

Waroom: En skandinavisk livsstilsbutikk som selger møbler, design og interiør. Nettbutikken er selektiv på merker og produsenter de velger å samarbeide med og setter høye krav til standard, slik at du som kunde skal kunne handle unike produkter. Her finner du merker som Design Letters, Kinfolk, Korbo, La Bruket, Northern Lightning og mange flere.

Whiteaway: Hos Whiteaway finner du et bredt utvalg av billige hvitevarer av høy kvalitet. Når du handler hvitevarer på nett får du ikke bare en fordelaktig pris, du får også et større utvalg samt større fleksibilitet.


Her gjør du interiørkupp

Vi oppdaterer fortløpende.

Gled deg til vår Black Friday-LIVE, hvor vi kommer til å følge shoppingdøgnet direkte fra midnatt 24. november 2017. Nettavisens Shoppingavdeling vil jobbe for å finne de beste tilbudene innen interiør.

Følg Black Friday på Facebook her!