DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Gjør deg klar for Black Friday 2018

Vi gir deg tipsene til årets store handledag!

I løpet av de siste årene har Black Friday blitt et stort fenomen her i Norge, og i 2018 havner den store salgsdagen på 23.november. Basert på tidligere erfaringer kommer mange nettbutikker til å starte megasalget enda tidligere, og Black Friday-fenomenet har gått over til å bli Black Week.

Under Black Friday-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på julegaver og produkter du har siklet på tidligere i år, men kanskje ikke har hatt råd til. Det gjelder å følge godt med, for under Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday kjører nettbutikkene helt ville kampanjer!

For å få oppdatering på de beste tilbudene gjennom hele uken anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Vi har tidligere sett ville tilstander i de fysiske butikkene, både her i Norge og i utlandet. Fenomenet har fått massiv oppmerksomhet etter at det slo gjennom her i Norge for få år siden. Det sies at 2015 var året det tok helt av.


Tips til Black Friday

1. Registrer kontoer og legg inn betalingsinformasjonen din

Mange av salgene på Black Friday, og gjerne de aller beste, er tidsbegrenset. Dersom du skal være sikker på å få med deg de beste tilbudene, bør du ikke kaste bort verdifull tid på å registrere deg og legge inn betalingsinformasjonen når du har dårligst tid.

Under finner du et utvalg av spennende nettbutikker basert på fjorårets Black Friday-salg. Vi anbefaler at du registrerer deg som kunde i de aktuelle butikkene for deg i forkant av 23. november, gjerne allerede i dag.

For gode kupp på klær og sko:

Skjønnhetsfavoritter:

Beste priser på interiør og innredning:

Favoritter for ham:

I disse butikkene er det noe for de fleste:

Alt av elektronikk:

Hobby og fritid:

 

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

 

2. Skaff deg et kredittkort til Black Friday

Det å betale med kredittkort på Black Friday gjør at du kan gjøre opp hele julegaveregningen når julelønnen kommer i desember. Ulike kredittkort gir ulike fordeler. Se hvilke som passer deg best her.

Her finner du vår guide over de beste kredittkortene

 

3. Sett av nok tid til Black Friday

Det er mange tilbud, og mange butikker som har salg. Som nevnt, starter mange av tilbudene allerede på mandag, og fra fredag morgen er det full rulle. Utover i helgen kommer også Cyber Monday-tilbudene, så det vrimler av gode tilbud hele langhelgen.

Sett av god nok tid til å finne de beste tilbudene og vær oppmerksom på at USA ligger seks timer etter oss, og der legges de fleste tilbudene ut ved midnatt. Det betyr at på fredag morgen her i Norge, vil det være svært mange tilgjengelige tilbud.

4. Skaff deg en amerikansk adresse før Black Friday

De aller fleste amerikanske butikker sender de fleste varene til Norge nå, slik som Saks Fifth Avenue og Macy’s. Noen amerikanske tilbud sendes likevel bare til amerikanske adresser. En smart fremgangsmåte er å  bruke MyUS.com for slike tilfeller. Skaff deg en konto der før 23. november for å benytte deg av alle de amerikanske tilbudene.

5. Begynn planleggingen av Black Friday nå

Start med lister og lag dine egne bokmerker i nettbutikkene på de varene du er ute etter. Hvis du bruker tiden fram til Black Friday-salgene på å gjøre litt research vil du komme raskere til målet på dagen. Vi i Side2/Nettavisens shoppingavdeling oppretter et dokument på google-docs som vi kan ha tilgang til uansett hvor vi er. Sjekk ut butikkene over, finn lenken (adressen) til salgene og lim det inn i dokumentet. Så er du klar til årets aller største handelsdag.

Lykke til med shoppingen på Black Friday! Hilsen Side2/Nettavisens shoppingavdeling.

Har du meldt deg på vårt nyhetsbrev for Black Friday? Der får du informasjon om de beste tilbudene!

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

Få med deg Black Friday LIVE her 23. november. Starter 00:00 natt til fredag.

Nettavisens Shoppingavdeling vil jobbe for å finne de beste tilbudene.

Følg Black Friday på Facebook her!