DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Dette må du vite om Black Friday 2018

23. november kan du spare mye penger ved å ta de riktige forhåndsreglene. Her får du de beste Black Friday-tilbudene, Black Friday-salgene og Black Friday-rabattkodene.

På den største salgsdagen i året kan du spare tusenlapper, men vet du hvordan? Vi gir deg tipsene – og de beste Black Friday-tilbudene, salgene og rabattkodene fra de mest populære butikkene.

Black Friday har blitt et stort fenomen her i Norge og i 2018 er datoen fredag 23.november. Funfact: Mange i Norge søker faktisk etter «Black Fredagstilbud» via Google.

Salgstradisjonen har blitt hentet fra USA, hvor tusenvis av mennesker steller seg i kø utenfor de største butikkene, for å rive salgsvarene ut av hyllene.

Derfor finnes Black Friday

Black Friday-kaoset er alltid dagen etter Thanksgiving, eller høsttakkefesten som vi kaller det her hjemme. Fredagen er sett på som den første dagen i julegave-sesongen, og dermed åpner butikkene veldig tidlig. I tillegg tilbyr de fleste butikker solide tilbud, salg og rabattkoder, og det blir muligheter for å spare mange tusenlapper på alt du trenger, fra elektronikk til klær under den store handledagen.

Det sies at Black Friday er den mest hektiske shoppingdagen i året, og det har den vært siden 2005. Vi har sett utallige videoer av folk som river produkter ut av hendene på hverandre, og tempoet er høyt når de endelig åpner dørene til Black Friday-salget. Det kan virke avskrekkende for folk flest å bli med på et slikt salg, men i 2018 befinner en stor del av salget seg på nett – og vi er her for å gjøre Black Friday mye enklere for deg som forbruker. Derfor vil vi under Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene.

En god og behagelig tanke er at du kan sikre deg gode tilbud fra sofaen, uten spisse albuer i siden, og vi vil gjøre de beste tilbudene og rabattkodene tilgjengelig for deg via denne nettsiden for Black Friday-salget.

Slik blir du klar til Black Friday

For å forberede deg til Black Friday er det bra å være klar over at de beste kampanjene starter allerede på mandag 20. november, og Black Friday-fenomenet har gått over til å bli Black Week. Det er derfor gunstig å se seg ut de produktene du har siklet etter lenger, men kanskje ikke hatt råd til, før uken begynner og å lokalisere hvor du kan få tak i produktet til best mulig pris. Her får du de beste tilbudene, salgene og rabattkodene.

En liten oppsummering av begrep er Black Week, som starter allerede mandag 19.november, Black Friday den 23.november, Black Weekend, og Cyber Monday som finner sted den 26.november. I løpet av disse dagene kjører nettbutikkene helt ville kampanjer, og det blir derfor viktig å følge godt med.

For å få en oppdatering på de beste tilbudene på Black Friday anbefaler vi å melde seg på vårt nyhetsbrev!

4 tips til Black Friday

  1. Registrer kontoer på dine favorittnettsteder

Mange av salgene på Black Friday er tidsbegrenset. Dersom du skal være sikker på å få med deg de beste tilbudene, bør du ikke kaste bort verdifull tid på å registrere deg og legge inn betalingsinformasjonen når du har dårligst tid.

Lag derfor brukernavn, passord og betalingsinformasjon før Black Friday, for å være førstemann til mølla.

En stor oversikt over nettbutikker finner du på netthandel.nettavisen.no, eller så kan du se våre favoritter for klær, sko, skjønnhet, interiør, elektronikk og hobby her.

  1. Skaff deg et eget kredittkort til Black Friday

Det å betale med kredittkort på Black Friday gjør at du kan gjøre opp hele julegaveregningen når julelønnen kommer i desember. Ulike kredittkort gir ulike fordeler, og det gjelder å finne ut hvilke som passer deg best.

For litt ekstra hjelp, kan du lese vår guide over de beste kredittkortene her.

  1. Sett av nok tid til Black Friday

Om du ønsker å utnytte deg av gode tilbud, salg og rabattkoder må du gjøre Black Friday til en prioritering, og det gjerne før selve dagen. Derfor er det viktig å sette av nok tid til å finne de beste tilbudene, salgene og rabattkodene på Black Friday. I tillegg tipser vi om at USA ligger seks timer etter oss, og der legges de fleste tilbudene ut ved midnatt. Det betyr at det på fredag morgen her i Norge vil være mange tilgjengelige tilbud, salg og rabattkoder under Black Friday.

  1. Lag en liste over ønskede kupp på Black Friday

Hvis du bruker tiden frem til Black Friday, Black Week eller Cyber Monday til å gjøre litt research, vil du komme raskere i mål på salget. Start med lister, og lag dine egne bokmerker i nettbutikkene som har de varene du er på utkikk etter. Da vil du enklere kunne finne frem til de beste salgene, tilbudene og rabattkodene.

Her kan du følge med live på de beste tilbudene på Black Friday. Vi deler til og med ut rabattkoder!

Butikkene nordmenn handler i på Black Friday

Nordmenn elsker salg, rabattkoder og tilbud under Black Friday, men noen nettbutikker trekkes frem som store favoritter.

Topp 10 butikker vi handler i under Black Friday, og som av erfaring har hatt gode tilbud, salg og rabatter under den gigantiske shoppingdagen.

Tilbakeblikk Black Friday 2017

I Norge har Black Friday kun vært et kjent begrep i åtte år, og det var Norwegian Outlet som introduserte Black Friday, hele 140 år etter at den oppstod i USA. Siden den tid har nordmenn hevet seg på salgsbølgen, og som nevnt tidligere har begrepet gått over til å hete Black Week.

Nordmenn generelt er glade i elektronikk, og med vår «bruk og kast»-kultur er vi glade i å erstatte gamle dingser når det kommer noe nytt og bedre på markedet. Det var derfor ikke overraskende at Black Friday 2017 ga høye salgsresultater innenfor elektronikk. Butikkgigantene har også svært gode tilbud, salg og rabatter under Black Friday hvert år.

Det var spesielt elektronikk og klær som ble store vinnere under Black Friday 2017.

Om du eller noen i familien ønsker nye elektroniske dingser har Nettavisen en god oversikt over de beste elektronikkbutikkene online, og den finner du her.

De beste mobilkuppene på Black Friday eller Black Week

Fredag 23.november 2018 er det mange som kan sikre seg en ny mobil, og som nevnt over er det mange som utnytter seg av de gode tilbudene, salgene og rabattkodene på Black Friday. På Black Friday kommer de aller fleste elektronikkbutikkene på nett til å ha svært gode priser, og derfor bør du sikte deg ut din nye mobil allerede nå, før du kjøper den på tilbud på Black Friday.

Husk at noen nettbutikker vil kickstarte salget allerede under Black Week. Fra og med 20. november vil Black Week starte, og du bør begynne å lete tidlig etter salg på mobiltelefoner som iPhone, Motorola, Huawi, Samsung og HTC.

Her kan du finne listen over de mest populære mobiltelefonene.

Her er butikkene du bør besøke på Black Friday – fordelt på ulike kategorier:

Interiør-salg på Black Friday

Nordmenn elsker å pusse opp og oss skandinavere er nok mer interessert i å skape en hyggelig stemning i hjemmet enn folk flest. Men, interiør er kjempedyrt, og derfor er Black Friday en gylden mulighet til å gjøre fine kupp til hjemmet.

Siden det nærmer seg jul kan det i tillegg være hyggelig å gå til innkjøp av nye adventsstjerner eller julepynt, og da kan Black Friday være til god hjelp. For husk, mange interiørbutikker finnes på nett, og nesten samtlige har en egen julekategori som de selger allerede fra høsten av.

Det er ikke bare juledekorasjoner du kan få på tilbud på Black Friday. Du kan også finne billige møbler, lamper, kontinentalsenger eller andre interiørprodukter på salg, og på Black Friday og gjennom hele Black Week vil vi servere deg de beste tilbudene.

Derfor bør du handle interiør på nett på Black Friday

Ved hjelp av noen tastetrykk kan du oppdatere både soverommet, stuen, kjøkkenet eller badet. Nettbutikkene i dag fører våre favoritter innen interiørmerker, og på Black Friday anbefaler vi at du utnytter deg av dette.

På Black Friday kan du slappe av i sofaen, ta deg en kopp kaffe og klikke hjem en lekker lampe, en stol eller sofa, uten at det koster deg en kalori.

Her gjør du de beste interiørkuppene.