Kommersiell markedsføring - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week: Interiørkuppene du kan gjøre nå

Nå har du råd til å gi hjemmet et løft.

Å vaske og rydde og pynte til jul skal vi snart i gang med, men denne uken er det Black Week! Det betyr at det er mulig å gjøre kupp på lekre interiørvarer som kan løfte hjemmet vårt til nye høyder, hvis vi bare følger med på tilbudene.

Vi har gjort denne jobben for deg, slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte oversikten, samt klikke deg inn på de ulike dagstilbudene og se om det er noe som frister.

 

Ny! VakreRom er i gang med salget, og byr på designermøbler og -klær på sin nettside her!

Ny! Interiørsalget er i gang hos Ellos. Sjekk massevis av flotte produkter fra Himla, Marimekko og Ellos Home på tilbud her!

Ny! Hos Lagerhaus får du nå 24% rabatt på ALLE SVARTE PRODUKTER! Sjekk utvalget her!

Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center byr på nye, gode tilbud hver dag, som 35-50% rabatt på hele sortimentet fra Hardanger Bestikk, 50% rabatt på Hammershøi vasen og 50% på den populære Alex lampeskjerm.

Sjekk dagstilbudet her!

PS: Scroll også helt ned her og se også øvrige kampanjer som Grace (Rörstrand), Flowerpot lampe, Me gulvlampe og Luciakor adventsstake.

 

Jotex

Dagens tilbud fra Jotex kan det være verdt å få med seg. I dag får du nemlig opptil 70% rabatt på sengegavler i to farger og 4 størrelser!

Sjekk tilbudet her!

 

Glass og Interiør

Her finner du nye tilbud, hver dag, hele uken. Sjekk dagens kupp her!

 

Christiania Glasmagasin

Denne uken får du 30-60% rabatt på hundrevis av varer. Nå sikrer du deg champagneglass til nyttår, julepynt og julegaver.

Sjekk salget her!

 

Room21

(Eks. torsdagens tilbud!)

Superpopulær interiørbutikk som hver dag frister med høye rabatter på et utvalg varer. Sjekk dagens tilbud her!

 

Bedre Nætter
Ute etter en god deal på en seng? Sjekk tilbudene her hos nettets store sengeekspert- Bedre nætter.

iSeng
Her finner du 30 % rabatt på produkter fra Lexington, Gant og Georg Jensen. Mye luksus med andre ord. Sjekk tilbudet her!

Christiania belysning
Her er de i gang med å varme opp til fredag, men noen presales. Sjekk de ut her!

Coolshop
Mens vi venter på den store dagen, har de sluppet noen gode tilbud du bør sjekke ut her! 

Confident living
20% på gulvtepper, samt en rekker andre tilbud under fanen «Kampanjer».

Design belysning
En del lamper er allerede satt ned i pris. Sjekk de ut her!

Lampemesteren
Her er de ikke i gang, men kanskje vil du motta rabattkoder og tilbud på mail, før alle andre? Sjekk her!

Whiteaway

Her har de tyvstartet, så er du ute etter hvite- eller brunevarer bør du sjekke Sveriges største leverandør på nett her.

Bokklubben har masse flotte interiørvarer på tilbud, for deg som er medlem her. Sjekk tilbudene her!

 

Les også:
Black Week: Her er dagens beste tilbud

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.