DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Black Week: Her er den billigste legoen

Dette blir garantert en hit under juletreet.

Lego er leker for de fleste barn og kommer i utallige serier for gutter og jenter i alle aldersgrupper. Settene er kostbare, derfor lønner det seg å slå til på julegavene til Lego-entusiasten nå under Black Week. Netbutikken Lekmer har stort utvalg av Lego og har tyvstartet Black Friday med nedsatte priser. Her er settene med de beste prisene:

Lego Elves 

41188, Flukten fra trollkongens borg er et spennende eventyr i Elvendale som bygger på når Emily Jones skal redde søsteren sin fra trollkongen. Settet inneholder Emilys flåte med krok og bevegelig ror, festning med nedsenkbar vindebro, lem bak krystallne, snurrende tårn, katapult med skytefunksjon samt et bur over de kjøttetende plantene. Dessuten medfølger tre minidukker og trollet Tufflin samt Skyggekorpen. Det finnes også flere spennende tilbehør som for eksempel trollkongens stav, amuletter og trolldrikk.

Se flere byggesett i serien Lego Elves.

Lego Friends

41126, Hearlakes rideklubb er byggesettet hvor du kan ta hånd om og trene hestene. Her finnes alt som trengs for at hestene skal ha det bra; blant annet hoppehinder med justerbar høyde og roterende skrittmaskin. Hver hest har sin stallplass, dessuten finnes en kafé, omkledningsrom og soveloft. Inneholder minidukkene Stephanie og Mia, 2 hester og en mus.

Se flere byggesett i serien Lego Friends. 

Lego Star Wars

75183, Transformasjon med Darth Vader gjenskaper scenen når den unge Anakin Skywalker tar formen til Dart Vader. Dette detaljerte settet inkluderer et operasjonsbord der Anakin kan senkes ned og snus. Man kan også sette på Darth Vaders hjelm akkurat som i filmen og leke at man bruker kraften for å sende av gårde den byggbare droiden og lyssabelstativet. Settet inneholder tre minifigurer og to byggbare medisindroidfigurer.

Se flere byggesett i serien Lego Star Wars.

Lego City

60119. Ta fergen på vei til neste eventyr! Gjør deg klar til nok en spennende dag i LEGO® City! Sett deg i bilen, og kjør til havnen. Senk baugporten, og kjør om bord på fergen. Hjelp kapteinen å føre fergen. Ring for å avtale ditt neste forretningsmøte idet fergen når land. Kjør i land, og sett kurs for neste møtested!

Se flere byggesett i serien Lego City.

Lego Ninjago

70591. Redd Zane som, til tross for at han er uskyldig, har havnet i Kryptariums fengsel. I fengselet finnes de ekte skurkene kaptein Soto og den enorme steinkrigeren. Snik deg forbi vakter og overvåkningskameraer uten å bli oppdaget. Denne actionfylte modellen inneholder en nedfellbar hovedport, 2 fengselsceller (en med dør med eksplosjonsfunksjon), en fluktvei gjennom toalettet samt et bord med katapultfunksjon, skjult skattekart og kastestjerne. Inneholder 5 minifigurer.

Se flere byggesett i serien Lego Ninjago.

Her finner du alle legoen i nettbutikken Lekmer.