Kommersiell markedsføring - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Week: Get Inspired

Her gjør du sporty kupp!

Årets største shoppingevent er rett rundt hjørnet og vi venter forventningsfulle på Black Friday. For å gjøre ventetiden litt lettere er det flere nettbutikker som frister med Black Week, som betyr at du hele uken kan gjøre fenomenale kupp. Blant butikkene som har kastet seg på Black Week-karusellen er vår favoritt, Get Inspired.

Under har vi samlet TOPP10- kupp fra Get Inspired !


Kari Traa, Rose LS

Hvem elsker vel ikke ullsettene fra Kari Traa? Ikke bare er de superdeilige og varme – de er i tillegg superfreshe i designet!

Se flere ullsett fra Kari Traa på tilbud her!


 

Det er aldri feil med en varm jakke til vinteren. Nå kan du klikke hjem denne klassiske vinterjakken fra SVEA til en veldig god pris. Du sparer faktisk 1200 kroner! Vær rask – denne kommer til å forsvinne fort!


Svea, Eureka Jacket

Enda en herlig vinterjakke fra populære Svea. Denne vil holde deg varm i vinter og nå er denne satt ned med utrolige 44% rabatt!

SE FLERE BLACK WEEK KUPP HOS GET INSPIRED!


Timberland, 6 inch Premium Wheat

Den originale Timberland støvelen, utviklet spesielt for å passe kvinners føtter. En stil som har vært bestselgende i nesten 40 år, ispedd forbedringer som den eksklusive anti-fatigue komfort-teknologien!Denne skoen er definitivt blitt vinterens mest populære sko og nå kan du sikre deg et par til en rimelig penge!


Twentyfour, Finse Vattert Jakke

Vi digger denne jakken som gir enhver jente den kule «sporty » stilen.
Under Black Week kan du sikre deg denne jakken til kun 899 kroner! Originalprisen er 1699 ,-!!

Denne tightsen er bare helt rå!

Den har et strategisk design som bidrar til å fremheve dine flotte former – i det herligste materialet som bare MÅ oppleves!

Nike, Free RN

Selv om Kong Vinter har kommet her for å bli, er det aldri feil å se etter et par fine joggesko. Disse kan du bruke til hverdag så vel som på trening.

Klassiske, stilfulle og byr på superkomfort og stabilitet. Du sparer hele 30%!

 

Stronger, Buddha Tights

Lekre tights laget av et mykt og stretchy stoff som gir komfort i flere bruksområder – disse passer utmerket til all type aktiviteter som yoga, på treningssenteret eller kosestund på sofaen.

De er såå fine på, så du bør se flere bilder av dem her!


Nike, Gym Vintage Hoodie

Det er noen merker vi er svakere for enn andre og Nike er en av dem. Kult design, alltid god kvalitet og superfreshe plagg til både trening og hverdag.
Denne kule hoodien vil passe utmerket til de kommende hytteturene og avslappende søndager! Sjekk prisen her!

Twentyfour, Inca WS Bukse

Iiik, se på denne!!!

En turbukse som både holder deg varm og trendy! Her sparer du utrolige 63%, som betyr 500 kroner!!!

Sjekk prisen her!

KLIKK DEG INN TIL BLACK WEEK-TILBUDENE HOS GET INSPIRED HER!

HER FINNER DU OVERSIKTEN OVER ALLE BLACK WEEK- TILBUD FRA FLERE NETTBUTIKKER!

 

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.