Kommersiell markedsføring - hva er dette?

Blackfriday.nettavisen.no er et kommersielt nettsted fylt med innhold produsert av Spray.
Artikler merket med «annonsørinnhold» er produsert på oppdrag for våre annonsører, mens artikler merket med «kommersielt innhold» kan inneholde produkter og annonselenker der Spray mottar en liten provisjon av salget. Dette påvirker ikke prisen du betaler, og det er Sprays egne innholdsprodusenter som velger ut produkter og tjenester vi ønsker å formidle fra våre samarbeidspartnere. Det tar forbehold om tastefeil, eller endring i priser hos leverandør og nettbutikker tilknyttet våre annonselenkenettverk.
Innhold publisert på Blackfriday.nettavisen.no har ingen tilknytning til Amedias aviser eller redaksjonelle miljøer. Vi er opptatt av at det skal være tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold, og vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du opplever noe som utydelig eller om du har andre forslag til forbedringer.

Black Friday: De beste skjønnhetskuppene du gjør i dag

Det er alltid noe vi jenter mangler på sminkebordet. Enten det er en ny maskara, hårpleie, en fresh neglelakk eller en god parfyme. Nå som julebordsesongen er her, er det garantert noe nytt du må kjøpe inn. For all del; ikke glem hårspray! Hva med en ny rettetang, elektronisk hårbørste eller krølltang?

Sjekk ut disse nettbutikkene som har salg på stort utvalg av skjønnhetsprodukter:


Tilbud hos KICKS gjennom hele helgen!

Hos KICKS feirer de dagene med en riktig shoppingfest! Hele helgen kommer med fantastiske tilbud på noen av de mest populære produktene og varemerkene. Følg med resten av uken for flere gode tilbud. Klikk HER!

Dagens tilbud: 25 % på Smashbox. Gjelder kun 23/11. Klikk HER!


Black Week hos Coverbrands – fra 25% til 80% rabatt hele uken!

Coverbrands er Norges største nettbutikk innen sminke, hudpleie, parfyme og skjønnhet.Og nå kjører de med mange gode tilbud på Black Friday – hele uken!

Her finner du garantert fine julegaver til deg selv eller til en du er glad i. Sjekk Black Friday-tilbudet hos Coverbands her.

Klikk deg inn til salget hos Coverbrands HER!


 Black Week hos Beautybrands.no – Opptil 80% rabatt hele uken!

Hos Beautybrands kan du få flere kupp innen kosmetikk og elektronikk for damer. De har timessalg, super deals og egen Black Friday-goodiebag. Vi anbefaler at du tar en titt på nettbutikken – de har MYE bra salg !!

Sjekk flere Super deals HER!

Sjekk timestilbudet HER!

Bestselger nå til -67%: Straightning brush

Denne inneholder varmeelementer som gjør at du lett kan gre gjennom krøllet hår. Velg mellom forskjellige farger. Her får du tak i den!


Krølltang fra Easycurl -39%

Lag nydelige krøller på en enkel måte. Håret blir trukket automatisk inn i tangen slik at du slipper å stå der med børste og spray – enklere blir det ikke! Du får tak i Easycurl HER.

Sjekk flere bestselgere HER!


Sminkesett – 32 forskjellige børster med høy kvalitet -63%

Alle jenters drøm er å ha et ordentlig sett av børster som kan brukes til alt. Kjøper du denne, slipper du å tenke på at du mangler den eller den børsten. Du får tak i sminkesettet HER!

Fått med deg denne?: Black Friday – goodiebag

Sjekk flere superdeals hos Beautybrands HER!


30 % på all sminke fra Isadora hos Vita

Se Black Week-tilbud hos Vita HER!


50 % på L’Oréal Volume Million Lashes Mascara hos Vita

Vi trenger ALLTID en ny maskara. Nå kan du få halv pris på populære maskara fra Loreal – klikk deg inn på salget HER.

Se Black Week-tilbud hos Vita HER!


Opptil 70% på skjønnhetsprodukter hos Vakker.no

Gjør kupp på alt fra klokker, sminke og parfymer hos Vakker.no! En stor anbefaling er å sjekke klokketilbudet – du får nemlig opptil 40% på populære klokkemerker som Casio, Cluse og Gant. 


Se også disse populære nettbutikkene:

Outlet hos Bangerhead


Her finner du alle Black Friday-salgene!


Les også: Motekupp Black Week

Butikkene

Du må følge med på Black Friday

Black Friday

Under Black Friday-salgene er det noen spesifikke produkter vil helst vil kjøpe oss, og de mest søkte Black Friday-tilbudene er gode kupp på bøker, ferie, filmer, hjemmekino, hodetelefoner (deriblant de fantastiske Bose Quietcomfort 35), kjoler, kjøkkenmaskin, klær, klokker, mobil, nettbrett, pc-er, sko, spill og TV-er.

Det er viktig å være tidlig ute med å sikre seg favorittproduktet på salg, da mange ofte er ute etter de samme produktene på Black Friday – med gode tilbud, salg og rabattkoder.

Er du ute etter produkter innenfor de mest populære Black Friday-kategoriene, bør du følge disse tipsene før Black Friday:
1. Registrer deg hos nettbutikken du vil handle i
2. Sjekk priser (at det faktisk er et godt tilbud)
3. KJØP før det blir utsolgt – det er førstemann-til-mølla som ofte gjelder her.
4. … og for all del: Følg med Black Friday-tilbudene hos Black Friday Nettavisen.

Black Friday

De fleste butikkene i Norge er med på den store salgsfesten Black Friday, som nå også er utvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I denne perioden dumper butikkene ofte prisene, også på populære produkter vi nordmenn ellers ville kjøpt oss. Butikkene holder likevel kortene svært tett til brystet før Black Friday-festen begynner, og tilbudene slippes ofte ikke før midnatt 24. november 2017.

Vi vet av erfaring at butikkene ofte gir svært gode salg, tilbud og unike rabattkoder under Black Friday, men også Black Week, Black Weekend og Cyber Monday. I de fysiske butikkene har dette medført til spisse albuer, stormende folk og lange, kjipe køer for å få tak i rabatterte varene.

Her samler vi alle salg, rabattkoder og tilbud fra nettbutikker vi vet du liker å handle i. Da slipper du maset og stresset under Black Friday 2017 i Norge. De mest populære produktene blir også fort utsolgt, så vårt tips til deg er å registrere seg hos nettbutikken før selve Black Friday, samt følge med her for de beste tilbudene under den gigantiske handledagen. Vi vil gi deg LIVE shoppingtips og triks for å gjøre de beste kuppene.

Black Friday

Black Friday er ofte kaos i de fysiske butikkene i de norske byene. Det kan til og med være køer på tettstedene i Norge, hvor det vanligvis er rolige tilstander. Black Friday er veldig spesiell, og er en gigantisk handledag for oss nordmenn. Kjøpesentrene har enorme folkemengder inn og ut av inngangsdørene, butikkene omsetter for skyhøye summer og folk er klin gærne for å få de beste tilbudene, salgene og rabattene under Black Friday.

Gjennom nettbutikkene får du ofte gratis frakt, fri retur (også salgsvarer!) og rask levering, selv når Black Friday er i gang i Norge. 24. november er vårt tips til deg å sjekke tilbudsprisene i nettbutikkene du ønsker å handle i. Da slipper du mas, stress og gærne medborgere – de vil jo ha de samme tilbudene som deg under Black Friday.

Vi samler de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday. Her følges alle salgene LIVE i 24 timer, med start fra midnatt 24. november. Da har ikke butikkene åpnet, men nettbutikkene starter ofte salget da. Slik skaffer du deg de beste Black Friday-tilbudene.

God shopping og lykke til!

Black Friday

Her har vi enkelt kategorisert alle kategoriene som er verdt å få med seg under Black Friday. Dette skal gi deg oversikt over butikkene som har Black Friday-tilbud. Bransjene har også forskjellige måter å promotere tilbud på under den gigantiske shoppingfesten 24. november 2017, Black Friday i Norge. Elektronikkbutikkene har ofte timessalg, hvor du må være raskt ute for å skaffe deg produktet. Klesbransjen kan dumpe prisene på store mengder produkter – deriblant populære merkeklær som Polo Ralph Lauren, Gant, Peak Performance, Ganni, Norrøna og Kari Traa. Reiseaktører som Hotels.com har ofte et eller flere tilbud gjennom salgsperioden. Hos bransjer med lavere marginer, som for eksempel bokforhandlere, gis det ofte lavere rabatter. Interiørbutikker kan slå på stortromma og servere deg skikkelig tilbud under Black Friday, men dette varierer fra nettbutikk til nettbutikk.

Vi skal i hvert fall gi deg de beste tilbudene, salgene og rabattkodene innen bygg og verktøy, data, foreldre og barn, foto og video, hage og utemiljø, hjem og husholdning, hvitevarer, klær og sko, lyd og bilde, mobil og nettbrett, skjønnhet og velvære, spill og spillutstyr, samt sport og fritid.

Følg med på Nettavisen Black Friday for de beste tilbudene, salgene og rabattkodene under Black Friday i Norge 2017. Vi vet hvilke tilbud du bør få med deg.