DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

Black Friday 2016

Black Friday finner i år sted 25. november, men basert på erfaringene fra de siste årene kommer mange nettbutikker til å starte salgene allerede tidlig på Thanksgiving, som er torsdag 24. november.

Denne høytidsdagen har i mange år vært startskuddet for julehandelen i USA.

Hos en god del av nettbutikkene er det tilbud og salg hele helgen til og med Cyber Monday 28. november. I Black Friday-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på julegaver og produkter du har siklet på tidligere i år, men kanskje ikke har hatt råd til.

Har du meldt deg på vårt Black Friday-event på Facebook? Der får du oversikt over salgene før alle andre!

Med internett har Black Friday, som nærmest har utviklet seg til Black Week, også kommet til Norge. Fra torsdag 24. november vil Side2 og Nettavisen følge salgene live på våre shoppingsider.

Vi vil sørge for at leserne får informasjon om alle de beste tilbudene, timesalgene og mye mer både i norske og i internasjonale nettbutikker.

Vi vil også tilby eksklusive rabattkuponger og tilbud, og jobber for å gi deg tilgang til salgene før andre.

Under finner du en guide som viser hva du bør gjøre for å være best mulig forberedt når salgene starter.

cyber

Sammen med Black Friday er Cyber Monday den store handledagen på nett hvert år.

1. Registrer kontoer og legg inn betalingsinformasjonen din

Mange av salgene på Black Friday, og gjerne de aller beste, er tidsbegrenset. Dersom du skal være sikker på å få med deg de beste tilbudene, bør du ikke kaste bort verdifull tid på å registrere deg og legge inn betalingsinformasjonen når du har dårligst tid.

Under finner du et utvalg av spennende nettbutikker basert på fjorårets Black Friday-salg. Vi anbefaler at du registrerer deg som kunde i de aktuelle butikkene for deg i forkant av 25. november, gjerne allerede i dag.

Zalando
CDON
Boozt

Amazon

Coolstuff

Getinspired

Allposters
Asos

Bangerhead

Banggood
BikBok

Carriealong
Christiania Glasmagasin
Deal.no

DealeXtreme

Dustin Home

Ellos

Footway

Gamezone

GinaTricot

Halens

Haugen Bok
Highpoint
Hobbex

Hviit

Klokkekongene
Lekmer

Lensway

Nelly

NLY Man
Macys
Microsoft Store
Milrab
Miniinthebox
Nordicfeel

Outnorth
Proshop
Proteinfabrikken
Riktigverktøy
Room21

Royaldesign
Saks Fifth Avenue
Scandinavian Design C enter
Skistart

Skruvat

Sportamore

Stayhard

Stormberg
Strawberrynet
Stylebop

Stylepit

Tanum
Teknikmagasinet
The Outnet
Tights
Timarco
Tretti.no

Unisport
Vita
Wakakuu
Whiteaway

X-life
Yoox

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no

 

2. Skaff deg et kredittkort til Black Friday

Det å betale med kredittkort på Black Friday gjør at du kan gjøre opp hele julegaveregningen når julelønnen kommer i desember. Entercards re:member er et av de beste kredittkortene på det norske markedet. Kortet gir deg rabatter på opptil 25 prosent i over 200 nettbutikker, og du får også 45 dagers betalingsutsetelse.

Her kan du søke om kredittkortet

Entercards re:member finnes i ulike versjoner. Får du innvilget din søknad, vil Entercard tilby deg det re:member kredittkortet som er best tilpasset deg og din økonomi basert på din søknad og innhentede kredittopplysninger. Eff. rente 25,4 % basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16.408.

Andre populære kredittkort med rabatter og gode fordeler:

365 Direkte Mastercard

Ikano Visa

VIP Credit Card

 

3. Sett av nok tid til Black Friday

Det er mange tilbud, og mange butikker som har salg. De starter noen steder allerede tordag, og fra fredag morgen er det full rulle. Utover i helgen kommer også Cyber Monday-tilbudene, så det vrimler av gode tilbud hele langhelgen.

Det er lurt å ha tid nok til å finne alle tilbudene! USA ligger seks timer etter oss, og der legges de fleste tilbudene ut ved midnatt. Det betyr at det på morgenen her i Norge vil være svært mange tilgjengelige tilbud. De amerikanske nettbutikkene er også de som oftest har tidsbestemte tilbud. Noen begynner uken før, altså har en hel uke med rabatter og salg. De største tilbudene er likevel på selve fredagen.

 

4. Skaff deg en amerikansk adresse før Black Friday

De aller fleste amerikanske butikker sender de fleste varene til Norge nå, slike som Saks Fifth Avenue og Macy’s. Noen amerikanske tilbud sendes likevel bare til amerikanske adresser. En smart fremgangsmåte er å  bruke MyUS.com for slike tilfeller. Skaff deg en konto der før 25. november for å benytte deg av alle de amerikanske tilbudene.

 

5. Begynn planleggingen av Black Friday nå

Start med lister og lag dine egne bokmerker i nettbutikkene på de varene du er ute etter. Hvis du bruker tiden fram til Black Friday-salgene på å gjøre litt research vil du komme raskere til målet på dagen. Vi i Side2/Nettavisens shoppingavdeling oppretter et dokument på google-docs som vi kan ha tilgang til uansett hvor vi er. Sjekk ut butikkene over, finn lenken (adressen) til salgene og lim det inn i dokumentet. Så er du klar til årets aller største handelsdag.

Lykke til med shoppingen på Black Friday! Hilsen Side2/Nettavisens shoppingavdeling.

 

Har du meldt deg på vårt event på Facebook? Der får du oversikt over salgene før alle andre!

Du finner flere nettbutikker i vår oversikt på netthandel.nettavisen.no