DE BESTE TILBUDENE - DE RÅESTE RABATTKODENE - LIVE

Dager
Timer
Min
Sek

5 løpesko du kjøper på Black Friday-salget

Dette tilbudet må du slå til på i dag.

Nettbutikken Sportamore slår på stortromma på Black Friday. De har dumpet prisene med 35 – 50 % på tusentalls av produkter. Nettbutikken har et stort utvalg av løpesko, og vi har plukket ut våre favoritter på salget. Dette er hva vi mener er gode kjøp nå:

Saucony Hurricane Iso 3

En premiumsko i det stabile segmentet. En fantastisk kombinasjon av komfort. funksjon og løpsfølelse. Passer til deg med lett overpronasjon.

 

Asics Gel kinsei 6

Til alle løpere, til alle distanser – med GEL-Kinsei 6 får du mer kraft i frasparket. Med GEL-demping foran og bak får denne løpeskoen selv harde veier til å virke myke. Landingen blir helt enkelt mer behagelig uansett om du trener på tredemølle eller ute.

Asics Gel-quantum 360 shift

 

Dette er en løpesko med maksimal komfort og høy prestasjonsevne som støtter deg hele veien. GEL-dempingen fra hæl til forfot gjør hvert steg litt mykere, mens den spesialutviklede yttersålen hjelper deg å øke farten og skyte fra litt raskere

Hoka Speedgoat

Oppkalt etter det tøffeste 50km-løpet i USA. Skoen er utformet for å angripe alle former tekniske spor, og gir godt grep både på tørre og våre underlag.

Salomon S-Lab Sense 5

Den 5. utgaven av S-LAB SENSE har hentet inspirasjon fra originalens ekstreme letthet, balansert med riktig beskyttelsesnivå for ultradistanseløp i terreng.

Se flere løpesko fra Black Friday-salget her.